Babát szeretnénk a férjemmel, viszont én elég sok energiaitalt iszom. Baja lehet a babának amikor még nem tudom teherbe estem e, és fogyasztok ilyen italt?
"Ha nem ihatok energiaitalt, akkor nem is kell gyerek, brühühü!! "
A kérdésem arra hajazott, hogy amikor már megfogant a leendő babám, de még nem tudom terhes vagyok e, abban a szakaszban káros e az energia ital.
Érdekes mód a legtöbben felfogták mit kérdeztem. Nem tudom te hol olvastál ilyesmit, mert én sehol nem írtam.
Mindössze feltettem egy kérdést, amire válaszokat vártam, nem pattogást. Aki rendesen válaszoltak, azoknak köszönöm.
köszi, akkor megnyugodtam hogy nem én fogalmaztam rosszul:)
igen ismerem az ilyeneket. szeretnek kötözködni :)
A kérdésben olvastam, idézem: "Terhesség alatt egyáltalán nem lehet ilyesmit inni?". Ez nekem egyértelműen arra utal, hogy azon gondolkozol, hogy a terhességed alatt(0-9 hónapig) innál energiaitalt.
De lehet, hogy nem ezt jelenti és tényleg 0 a szövegértésem.
És, csak hogy tudjátok, nem pontoztam senkit, soha nem pontozok. Nem pontozgatni járok az oldalra, hanem, hogy hasznos információkat kapjak. De sajnos néha elönti a kakika az agyamat és válaszolnom kell az ilyen bazira fontos kérdésekre. :)
Ja ezzel csak az lett volna a mondandóm hogy nekem ugy tünt a kérdező valóban megijjedt,hisz az elsö 4-6 hetet ugyvagyunk terhesek hogy nem is tudjuk. És nekem is sokszor volt olyan hogy ja ezt nekem nem lehet inni vagy enni mert terhes vagyok. Ergo vannak olyan élelmiszerek italok amiket nem lehet terhesség alatt és ha olyan sokan kérdezik mit lehet mit nem akkor ez az egy kérdés is ugyanaz a kategoria. Csak itt kiemelt egy dolgot. Jobb mintha azt kérdezné lenyelt egy megymagot árthat ez a babának.(volt rá példa)
És ezeket a sorokat nem indulattal hanem vigyorogva irom,semmi rosszindulatal.olyan magyarázo hangnemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!