Mi baja lesz annak, aki sok energiaitalt iszik meg? Hosszú és rövid távon egyaránt
Úgyértem h rövidtávon ha pl valaki megiszik 1xre 5 RedBullt, azzal mi lesz?
És hosszútávon, ha valaki pl folyamatosan(évekig) megiszik napi 3 RedBullt, annak mi baja lesz ettől?
(A RedBullt csak példának szántam)
kb másféléven keresztül ittam napi 2-6 doboz energiaitalt ...
eleinte 1 is elég volt,most májusban egy éjjel alatt 8 doboz elfogyott,kiakasztottam a szervezetem,nem jutottam be vizsgára,annyira remegtem...azóta 1et se ittam,gondolattol is rosszul vagyok,annyira megviselt az a 2-3 nap mire kiürült a szervezetemből a nagy része
rövidtávú? ha rendszeresen iszod,akkor nem lesz bajod 2-3 doboztól,de ha sosem ittál még,akkor 2-3 doboz érdekes hatású is lehet..
alkohollal keverve (bár nem ajánlott) pezsdítő, voda-pezsgő-energiaital-citrom ...egyszer kikell probálni:D
22/L
a gyomornak nagyon nem tesz jót, főleg ha üres, és úgy.
zabálni kell mellé mindig valami szilárdat, akkor max. koffeinfüggő lehetsz, úgy meg vagyunk egy páran. :)
amúgy ha Isten azt akarta volna hogy korán keljünk, nem lenne szükség ébresztőórára, és serkentőkre sem.
de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!