6a ez jó akkor leírnátok hogyan adagoljam ha "testet akarok növelni"?
31kg vagyok és 12/f
2011. szept. 10. 16:31
1/10 greeen válasza:
12 évesen 31 kilósan nem ez a legjobb választás.Vagy összesen ennyi pénzt szánsz rá?
2011. szept. 10. 16:44
2/10 Morozov válasza:
sztem egy 12 évesnek rohadtul nem kéne még koxolnia,de még a felnőtteknek is ártalmas ez a xar...impotens roncsok lesznek tőle.
2011. szept. 10. 16:55
3/10 A kérdező kommentje:
a fehérje NEM ártalmas!!!
2011. szept. 10. 17:01
4/10 A kérdező kommentje:
és nem azt jelenti az hogy súlyzózok és proteint akarok szedni akkor testépítő akarok lenni , csak hízni és erősödni akarok és nem tudok rá túl sokat szánni max. 5 ezret
2011. szept. 10. 17:04
5/10 greeen válasza:
én a power proteint ajánlanám amúgy neked ha mindenáron fehérjét akarsz és olcsót!Kezdőknek tökéletesen megfelel és ez is szójaalapú de van benne tejsavó és kazein is!És 4 kiló 10 rongy
ja hogy csak 5000et?akkor teljesen más a szitu.Szerintem azért a te korodban és izomtömegedet illetve testi igényeidet is figyelembe véve nem árt ha szénhidrátban gazdagabb tápkieget szedsz.5000 ft körül itt egy például.
ezt azért linkeltem mert feltűnően sok benne a fehérje de elég furcsa hogy zacskós
2011. szept. 10. 17:12
8/10 greeen válasza:
mondom vazze 12 évesen tejsavó simán nem túl logikus.Erősen fejlődő a szervezeted,hipergyors az anyagcsere stb.Szénhidrát nagyon kell nem kell tőle annyira félni mint egy diétázó testépítnőnek!Én azér ezeket nem a vaterán keresgélném a helyedben
2011. szept. 10. 17:16
9/10 kút válasza:
Sztem csak akkor kezd el ezeket a tápkiegeket amikor már javában elkezdtél serdülni. 12 évesen ez csak pénzkidobás lesz majd olyan 14 évesen kezd el sztem úgy sem fogja beépíteni addig a szervezeted ehetsz akármit( na mondjuk egy kis stana ezen is segít:D:D)
2011. szept. 10. 19:43
10/10 anonim válasza:
Nagyon fiatal vagy még, 12 évesen nem kellene enned ilyeneket. Csak később fog elkezdődni az izmok növekedése, ne avatkozz bele a fejlődésedbe. Ha jót akarsz magadnak, étkezz egészségesen, és ne a táplálékkiegészítőkben gondolkozz, hanem a teljes értékű élelmiszerekben. Kerüld a kész kajákat, az instant dolgokat, a finomított élelmiszereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!