Hogyan tudnek hizni szerek nelkul? Surogoos kerdes.
Figyelt kérdés
Rengeteget eszem,a nap minden perceben,megis nem hizok majdnem semmit. 170 cm vagyok es 50 kg. nagyon vekonyak a karjaim es a labam,ezyt utalom a legjobban. sztetek hogyan tudnek meghizni hogy ne kelljen semmit szedni vagy ilyesmi.?2011. aug. 13. 12:57
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem is kellene hízni, izmosodni annál inkább. Sportolj valamit, csak ne a sakk legyen az.
2/5 A kérdező kommentje:
Sportolok,egy eve kosarazom.
2011. aug. 13. 20:11
3/5 anonim válasza:
Úgy látszik, ilyen alkatú vagy. Hidd el, ez a szerencsésebb, mint a másik véglet. Nem írtad milyen idős vagy, de lehet, hogy még nem fejeződött be a fejlődésedben a növekedési szakasz. Talán érdemes lenne tömegnövelő táplálékkiegészítőt szedned. Ez nem azonos azokkal a mesterséges szerekkel, amikre a kérdés feltevéskor céloztál, hanem testtömeg növelő fehérjék, amikből testedzés során izomtömeg alakul ki. Most nem tudok ilyet konkrétan javasolni, de szakembertől rá tudok kérdezni, és majd később megírom neked.
4/5 anonim válasza:
Primabalerina
ha nem nagy kérés ez engem is érdekelne
22 éves vagyok 176 magas és 55kg
már unom énis :S
5/5 kút válasza:
Olajos magvak, plusz szénhidrát adag és talán a kosarazás mellett erősíthetnél egy kicsit súlyzóval is;) De azért a fekvenyomást hanyagold:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!