Mitől tudnék menni wcre?
Már nem voltam 1 hete.. Általában 5naponta megyek kb. de most már 8napja nem mentem..Pedig amennyi mindent összeeszek, és amilyen mennyiséget..:S:D Nem is tudom, hova kerül az a sok kaja, 1 hét alatt, mert szinte sovány vagyok:D Csak a mai napi kajám: Reggeli kávé,1sonkásszendvics, 2banán, 1műzliszelet, dobozos kakaó. tízóraira vettem fornettit, cocacolát, kávét. ebédre ettem levest, 2tányér túrós tésztát, 1 energiaitalt,2 rákóczi túrós sütit. uzsira 1 tábla csoki, 1 szenya meg 1 zöldalma. vacsira most ettem 3 szelet melegszendvicset, 1 pohár kakaót.
És ez csak 1 napi kajám:D Tudom, hogy nemnormálisan sokat eszek, de semmi bajom sincs tőle:D
És ha 1 hétig ennyit eszek, miért nem tudok wcre menni?? Hova tűnik ez a sok kaja az én kis (162 cm, 54 kg.) testemben?
Köszi előre is a válaszokat:)
Guttalax cseppek
de aznap már ne menj sehova !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!12-15 csepp egy kis vízbe.Meginni, garantáltan mész tőle, és ez természetes anyagokat tartalmaz
Drágám olyan egészségtelenül eszel én nem csodálkozom. Tömény cukor és koffein ( koffein széklet fogó) semmi rost és növényi anyag..
diet.
cső!
nos a guttalax jó. de tartósan nem szabad alkalmazni (max. 2 hét).
amit lehet tenni: rostok evése (zabkorpa egy két ek/nap, psyllum, zöldségek,stb.)
vagy patika: laktulóz tartalmú hashajtók.
de a legjobb az élelmi rostok bevitele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!