Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék 30 Kg-ot hízni?

Hogyan tudnék 30 Kg-ot hízni?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert: '3 éves vagyok 182 cm magas de csak 48 kg o.O

Tudom nagyon vékony vagyok , de sokat eszem és 1 dkg-ot sem hizom.

Tudnátok tanácsot adni?

Nem cigizek , 11 órát alszok.

Étrendem nagyon változó.

2011. okt. 15. 14:42
 1/7 anonim válasza:
90%

"3 éves vagyok 182 cm magas de csak 48 kg"

Én félek tőled O.O

2011. okt. 15. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínű ilyen az alkatod és gyors az anyagcseréd, ehetsz bármit, nem fogsz hízni, majd csak 40 éves korod után. Esetleg egy kis edzéssel növelheted az izomtömeged.
2011. okt. 15. 14:48
 3/7 A kérdező kommentje:

13 éves * :D

És köszi a választ de hozzá kell tennem nem edzhetek bárhogy mert gerincferdülésem van.

Meg még 1 komolyabb gerincproblémám de mielőtt ez kialakult volna 3 évig kajakoztam.

De én szinte már "kórosan" vékony vagyok. :S

Azért köszi a kommentet.

2011. okt. 16. 08:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is az voltam gyerekkoromban és fiatalon is, mindenki rémüldözött, hogy milyen sovány vagyok, állandóan májinjekcióztak, vasbort, és egyebeket tömtek belém, de nem híztam, ennek ellenére nem voltam soha beteges. 49 kg voltam még szülések után is. 40 éves koromban kezdett végre rámrakódni egy kis súly.

Nyugodj bele, hidd el sokkal jobb így, mintha súlyfelesleg lenne rajtad.

2011. okt. 16. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
150 gramm fehérje és 400gramm minőségi szénhidrát kell neked. Tehát hús és rizs, burgonya, zabpehely,bab. Napi 2 evőkanál növényi vagy halolaj,ezek mellé egy vitamin csomag. Pl Multi Pro.
2011. okt. 16. 11:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Alex köszi.
2011. okt. 19. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Hol tartasz?
2011. nov. 8. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!