S. O. S. kérdés! Ez várható reakciója volt a szervezetemnek, vagy nagyon nem normális?
Múlt hét kedd óta nem tudok enni, naponta 1db háztartásikeksz vagy egy falat kifli amit tudok enni. (Lelki eredetű probléma miatt) A folyadék bevitel is megáll a napi 3-4dl nél. A vizeletem színe és mennyisége nem lépett meg, mert mindig is kevesebbet ittam mint a normál, de nem is ez a lényeg most. Az első pár ilyen drasztikus "nem bírok egy falatot sem lenyelni" napban egyáltalán nem volt székletem, de két napja nagyon folyós, hasmenéshez hasonló. Igazából egyszer csak a semmiből megcsikordúl a hasam és ha kimegyek akkor ez a vízszerű, kis mennyiségű széklet van. Ha nem mennék ki a mosdóba egy fél pillanat alatt elmúlna a csikorgás és semmi nem lenne.
Szóval a kérdés adott, a maga nem normális helyzetében ez normális reakció vagy sem?
(Most 49-50kg, 172cm. A depresszió és stressz előtt kb 54kg)
21 L
Ez is az idegeid miatt lehet szerintem. Ennyi étel és folyadékbevitel mellett nincs mi meghajtana, viszont okozhat hasmenést a stressz... De saját tapasztalat, hogy mikor padlón voltam, és elegem volt mindenből fogékonyabb volt a szervezetem a fertőzésekre is.
És nagyon vékony vagy te lány:S Lehet eljött az ideje, hogy segítséget kérj.
Nagyon pocsékul is érzem magam, gondolkodom pszichológuson, de a magánrendelésre most nem telik az sztk-ban meg csak hónapok múlva lesz időpont. Csoportfoglalkozás pedig nem menne.
Amúgy köszönöm a választ.
Hát figyelj, akkor legalább diétázz(keksz, krumpli, rizs, pirítós), próbálj ki valami probiotikumost, és irass fel valami étvágygerjesztőt. Anyukámnak a Peritol használt, 40 kilós volt előtte és majdnem 10 kilót szedett fel.
Azt is érdeklődd meg, hogy van-e iskolapszichológus ahol tanulsz, vagy a munkahelyeden. És attól még jelentkezz be az SZTKba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!