Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sok a 8kg hizás 24...

Nagyon sok a 8kg hizás 24 hetesen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 24 hetes kismama vagyok eléggé vékony voltam mikor teherbe estem 54 kg!hogy ezt a sulyomat tartani tudjam állandó diétán kellett élnem mert nagyon hizékony vagyok szó szerint ha ránézek a kenyérre attól is hizok!57kg voltam mikor 12 hetesen felvették az adataimat a kiskönyvembe!akkor kellet először menni tanácsadásra!most 24 hetesen 65kg vagyok és 168cm magas!én nem érzem magam bálnának de tudom hogy ez a sulygyarapodás sok! már a családból is mindenki azzal bánt hogy mennyit is hiztál?nem eszek kettő helyett, sok gyümölcsöt joghurtot eszek ,mégis minden meglátszik rajtam!mit csináljak még hogy ne hizzak tovább?nem csak én hizok a baba is elég nagy a korához képest az uh szerint!minden egyes falatot ugy nyelek le hogy lelkiismeret furdalásom van!aki volt hasanló helyzetben kérem irjon! további boldog babavárást mindenkinek:24 hetes kismami
2008. júl. 17. 12:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia,

Sajna én mindent betartottam magam csináltam natúr 0%-os zsírtartalmú gyümiből meg édesítőből fagyit meg minden édességet, salit ettem roston husival és mégis rakódott rám.5 hónaposan volt rajtam 7kg + most 36 hetes vagyok 14 kg+-al de már rég nem érdekel.Ahogy a hormonok kiürülnek sztem úgy fopgunk visszafogyni.Már aki nem a zabálástól hízik meg.Sajna ez alkati kérdés, de a vitamint csak külön külön szedd.A magzatvédők nagyon hízlalnak.

2008. júl. 17. 15:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva ez Magyarország átka! Mindenki feljogosítva érzi magát hogy megjegyzést tegyen Rád. Senkit nem érdekel hogy ezzel megbánthat. (Külföldön vagyok, mást sem hallok hogy milyen nagyon jól nézek ki, gyönyörű vagyok, blablabla - így valamivel kellemesebb a 7 kiló hízást is elviselni (28 hetes vagyok)) Ne foglalkozz senkivel, és el ne kezdj fogyózi, mert az butaság. Ez most így jött össze, a lényeg hogy a baba egészséges legyen.
2008. júl. 17. 19:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólónak: én írtam három-négy hozzászólással ezelőtt, hogy hasonló dilemmában vagyok és engem is szóltak már meg (bántottak) meg a hízás miatt.

És tudod mi az érdekes? Én is külföldön vagyok és nem a összesen egy magyar volt azok közül, akik rosszindulatű megjegyzéseket tettek, a többiek lengyelek voltak és jamaicaiak. (Mondjuk gondolom magyar beszólás is lenne bőven, csak azért nincs, mert nem sok magyarral vagyok kapcsolatban. De megkapom majd bőven a hazalátogatásomkor.) Ezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy nem feltétlenül igaz az, hogy otthon van-e az ember, vagy sem.

2008. júl. 17. 22:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: szóval nem feltétlenül attól függ ez, hogy otthon van-e az ember vagy sem. Kicsit elírtam...
2008. júl. 17. 22:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló!

Ne haragudj, kicsit felületes voltam, nem láttam. Elolvastam rendesen a válaszod! Mintha én írtam volna! :)

Hasonló alkatok vagyunk, és én is cigiztem előtte.

Mindenesetre a magyarok akkor is "kegyetlenek" ilyen szempontból - szerintem.

2008. júl. 17. 23:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló cipőbe.Most 36 hetes vagyok és csak 10 kg a plussz felesleg rajtam és hamarosan szülök.Eleinte nekem is jöttek a kilók rendesen,szintén megkaptam azt hogy már ne hízzak többet.Talán a középső trimeszterben jött föl a legtöbb kiló,de az utólsó harmad elején 13 plusz volt rajtam a védőnőm is azzal jött hogy már ne hízzak ....Egyébként a kórházban azt mondták hogy nem szabad éhezni , koplalni kismamaként.Hozzáláttam tornázni kétnaponta 1 óra kismama torna ami a fájós hátamnak is jót tett minderre rátett hogy cukorbeteg lettem 30 hetesen és erős diétára fogtak.Naponta ötször eszem és keveset.Ha picit vissza fogod magad nem lesz gond egyébként a terhesség végén sokaknak csökken valamennyit a súlya.amióta diétázom csak fogyok hetente - kéthetente 1 kilót így mire szülök max 4 kiló plusz marad rajtam ami egykettőre lemegy majd.
2008. júl. 21. 08:33
 17/17 anonim válasza:
Úgy gondolom a 168 centihez nem sok a 65kiló. Én 27 kilót híztam a 9hónap alatt (175centi vagyok). A dokim szerint nem sokat szedtem magamra. (A mi babánk is nagy lett. 4500gramm.) A húgom (165cm)20 kilót hízott, őt még meg is dícsérte a védőnő, hogy ráfért. Szerintem nagyon függ a testalaktodtól, hogy mennyit hízhatsz. Ha úgy érzed sok a súlyod, vagy családi ráhatásra nem vagy biztos bagadban, akkor kérdezd meg a védőnőd vagy az orvosod!
2008. júl. 26. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!