26 hetesen 4-5 kg hízás sok, vagy a védőnőm ijesztget?
26 hetes vagyok, 4,5 kg-ot híztam eddig.
Az is a hasamon van, máshol nem látszik (max. a ciciken)
Védőnő ezt mondta szó szerint: Jó lenne ha leállítanád magad, mert nagyon sok lesz a végére :(
Magam alatt vagyok...Férjem azt mondta, hogy ne foglalkozzam vele, de ezzel nem lehet nem foglalkozni :O
Rosszul esett :(
Szerintem ez még nem vészes. Ha odafigyelsz és nem nagy súlytöbblettel indultál, akkor abszolút nem lesz probléma. A védőnő kicsit túlzásba esett.
De az tény, hogy kb. a 32-33 héttől híztam én is a legtöbbet. A végén általában mindenki begyorsít kicsit.
Én a 27. hétig 7 kilót híztam, a terhesség végéig pedig 12 kilót.Szülés után pár hónappal diéta nélkül kevesebb voltam, mint terhesség előtt.A dokim szerint pont jó ütemben szedtem fel a kilókat, és megdicsért, hogy a végén nem híztam többet a megengedettnél.11-12 az átlag.
Ebből kiindulva nem híztál sokat.Még kevesebbet is, mint én.Ne aggódj!
Bárcsak én is ennyit szednék fel most, a 2. kismamaságomnál!
fiammal 26/27. héten +11kg-nál jártam, 10nappal a szülés előtt +12g volt rajtam.
Egy szóval se említette senki, hogy sok vagy nem jó.
lányommal 26.héten +5kg volt rajtam, szülni +12kgval mentem.
34.hétre+10kg volt, akkor mondta a védőnőm, hogy jujj az nagyon sok, meg el fogok hízni. Erre 6hét alatt híztam 2kgt összesen.
Az első napokat pisiléssel töltöttem a szülés után, én spec vizesedtem(terhesség nélkül is vizesedek)
Húúú
Én 168cm vagyok és 55kg-ról indultam. 26 hetesen már vagy 11kg-t híztam. a végére 23kg-ot híztam úgy hogy sajna 7 héttel hamarabb jött a lányom. A 6 hetes kötelező nőgyógyászati vizsgálaton már a váróban nem akarták elhinni hogy 6 hete szültem olyan sokat fogytam.
Mikor a lányom 1,5 éves lett rekord vékony voltam 49kg.
Most 5hetes és 6 napos vagyok és már 2kg-ot híztam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!