Aki az első terhességnél sokat hízott, hogy alakult a második terhességnél a hízás?
Én 22kg-t híztam az első terhességemnél. A másodiknál már jobban odafigyeltem, és csak 12kg-t híztam. Igazából mindent ettem, de arra figyeltem,hogy este már ne egyek tésztát, kenyeret, rizst, krumplit. Vacsorára túró, tejföl, saláták, húsok jöhettek. De nem vagyunk egyformák lehet,hogy neked más válik be.
Igazából még a Norbi up-date listája is a segítségedre lehet.
elso gondolatom valasznak: MOST MÉG TöBBET hízok :(
en 18 hetesen 7 kilo, uberelhetetlen :(
ebbol 20 deka a gyerek, max fel liter a magzatviz, meg adok meg husz dekat a mehlepenynek (szerintem nincs annyi)
2.vagyok. Utolsónak üzenném.
Én 18 hetesen ugyanúgy +7-nál tartottam a másodikkal! :O Aztán leállt vagy én álltam le inkább. Muszáj odafigyelni sajnos.
Első terhességemnél 25 kilót híztam én is, ami azért durva mert amúgy 50-ről indultam (tehát a nosmál súlyom fele még feljött).
Most 25 hetes vagyok és már 10kg van fent, ez van úgy látszik én terhesen hízok.
Ha oda tudsz figyelni az evésre a gyerek mellett, akkor maradhatsz karcsú.. Én sajnos nem tudtam, este mikor letettem, a "jutalmam" volt a szendvicsezés, csokizás, minden bűn.
Az elsőnél is 20 kg-t hízta és kb. a másodiknál is...
:-)
A lényeg, hogy egészséges legyél és a baba is! Majd lemegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!