Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki az első terhességnél...

Aki az első terhességnél sokat hízott, hogy alakult a második terhességnél a hízás?

Figyelt kérdés
Én az elsővel 25 kilót szedtem magamra, bár akkor faltam mindent ami jött. Most 14 hetes terhes vagyok és eddig 2,5kg plusználtartok, pedig nem eszek édességet, vizet iszok, és nem eszek estére. Akkor hol a hiba?
2011. szept. 28. 19:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az elsővel 22kg-T, a másodikkal 16-ot híztam. Viszont mivel most soványabban is kezdem ezért az utolsó mérések így néztek ki:1 gyerekkel 82kg, 2gyerekkel 72kg. Szóval 10 kg-al kevesebb vagyok most mint az elsővel. A héten biztosan megszületik a baba ezért írtam a végső súlyt. Most egy kicsit odafigyeltem, nem szaladt úgy el a ló. Az elsővel összevissza zabáltam mindent.
2012. jan. 16. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!