Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha beoltatom magam H1N1...

Ha beoltatom magam H1N1 ellen, idióta vagyok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 19:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Miért lennél idióta? semmi bajod nem lesz a védő oltástól!!!!! Én 34 hetes vagyok ,3 hete oltattam magam és nagyon jó döntésnek tartom! Nem idegeskedem, és biztonságban tudom magamat és a picit is ! (emelett a család többi tagja is megkapta az oltást )
2009. dec. 3. 08:56
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik mai megyei napilapban megjelen egy sms, amit az egyik áldozat édesanyja írt. A fia be akarta oltatni magát, de a sok rémhír hallatán inkább úgy döntött, hogy mégsem. Eredmény: pár nap alatt meghalt vérzéses tüdőgyulladásban egy makk egészséges 24 éves fiatalember.

Szerintem nem azzal kéne foglakozni, hogy ki gyártja ezt a nyavajás oltást, meg hogy milyen hatásai lehetnek. Influenza oltást már régeóta gyártanak. Ez ugyanaz, csak már vírussal.

Kíváncsi vagyok aki az oltás ellen kampányol az mit mondana a fiát elvesztő édesanyának? Hogy a fia egyszer amúgyis meghalt volna?

Én is ellene voltam, de senkit nem beszéltem le az oltásról, mindenkinek a magányügye. Most mégis úgy döntöttem, hogy beoltatom magam és a férjem is és szerintem a másfél éves gyereket is. Amúgy már öt kisgyereket is ápolnak Szegeden a vírus miatt, közülük kettő csecsemő és lélegeztető gépen vannak, hajszálon függ az életük.

2009. dec. 3. 10:24
 23/24 anonim ***** válasza:

Előző!Teljesen igazad van!Én mindig oltáspárti voltam, és most nem akarom azt írni, hogy ugye-ugye...

De ki a fenét érdekel, hogy ki gyártotta???A lényeg hogy kiválót kapott a WHO ajánlásában és valahogy védekezni kell, hatásosan.

Nagyon sajnálom a betegek és a halottak hozzátartozóit,csak remélni tudom, hogy nem valami barom összeesküvés-elmélet vagy hiányos kémia tudás miatt nem oltatták be magukat.(Ma megerősítették a dokik, hogy egyetlen áldozat sem kapott oltást korábban.)

2009. dec. 3. 11:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Sziasztok! egy nagyon közeli rokonom dolgozik az ÁNTSZ-nél, és ő megerősített abban, hogy az oltást a kismamiknak BE KELL ADATNI! A babára egyáltalán nem veszélyes, de ha nem adatod be, el is veszítheted a babód! Remélem tudtam segíteni a még gondolkodóknak. Egy beoltatott 19 hetes km.
2009. dec. 7. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!