Ha beoltatom magam H1N1 ellen, idióta vagyok?
Az egyik mai megyei napilapban megjelen egy sms, amit az egyik áldozat édesanyja írt. A fia be akarta oltatni magát, de a sok rémhír hallatán inkább úgy döntött, hogy mégsem. Eredmény: pár nap alatt meghalt vérzéses tüdőgyulladásban egy makk egészséges 24 éves fiatalember.
Szerintem nem azzal kéne foglakozni, hogy ki gyártja ezt a nyavajás oltást, meg hogy milyen hatásai lehetnek. Influenza oltást már régeóta gyártanak. Ez ugyanaz, csak már vírussal.
Kíváncsi vagyok aki az oltás ellen kampányol az mit mondana a fiát elvesztő édesanyának? Hogy a fia egyszer amúgyis meghalt volna?
Én is ellene voltam, de senkit nem beszéltem le az oltásról, mindenkinek a magányügye. Most mégis úgy döntöttem, hogy beoltatom magam és a férjem is és szerintem a másfél éves gyereket is. Amúgy már öt kisgyereket is ápolnak Szegeden a vírus miatt, közülük kettő csecsemő és lélegeztető gépen vannak, hajszálon függ az életük.
Előző!Teljesen igazad van!Én mindig oltáspárti voltam, és most nem akarom azt írni, hogy ugye-ugye...
De ki a fenét érdekel, hogy ki gyártotta???A lényeg hogy kiválót kapott a WHO ajánlásában és valahogy védekezni kell, hatásosan.
Nagyon sajnálom a betegek és a halottak hozzátartozóit,csak remélni tudom, hogy nem valami barom összeesküvés-elmélet vagy hiányos kémia tudás miatt nem oltatták be magukat.(Ma megerősítették a dokik, hogy egyetlen áldozat sem kapott oltást korábban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!