Lányok én beoltatom magam! Van itt olyan, aki már beoltatta magát kismamaként?
én ma 12+3hetesen kérdeztem a nődokim,hogy mi a véleménye az oltásról.idézem:
nem fogom rábeszélni(nem is kell mondom,csak a véleménye),szerintem még nagyon fiatal a terhesség,sőt várjunk egyáltalán,hogy tényleg lesz e járvány.Amúgy is jobb lenne ha nem terhesen oltatná magát,ha akkor még egyáltalán lesz veszély.
sőt azt is mondta hogy nyugodtan hagyjam abba a terhesvitamin,amit mondjuk így télvíz idején nem fogok.szerinte elég a változatos étkezés,zöldség gyümölcs
Szia!
Én ugyan még nem vagyok terhes, de beoltattam magam.
2 éve probálkozunk, inkább kihagyunk egy hónapot. Nem akarok egy betegség miatt kockáztatni semmit.
Jól tetted, hogy oltattál!
Érdekesnek tartom, hogy egyszerre mindenki képzett gyógyszermérnök és virológus is lett hipp-hopp.
Miért nem értik meg az emberek, hogy semmi extra nincs az oltásban???
Mert hamar kész lett, és nem ismert a hosszú távú mellékhatás?
Könyörgöm, hát ezzel oltanak 40 éve, csak a vírust cserélik!!! Talán ez elég hosszú táv, nem?
Nem lett zombi senkiből!
A gyógyszergyártók pénzéhségére vonatkozóan:
nekik nem az az üzlet, hogy mindenki beadassa az oltást. Ők csak a gyártást csinálták, pont le*zarják, hogy ki oltat, és ki nem. Ha egy darabot nem adnak el, az se érdekli őket.
Egyébként kedves kérdező ne aggódj, ha majd minden "okos" beteg lesz körülötted, akkor te bátran sétálhatsz az utcán!
Inkább hallgatok én is neves szakemberekre világszerte, mint nevesincs emberkék hülyeségeire!
Kedves oltásellenesek és összeesküvés-elmélet gyártók!
Kérlek, pontozzatok le!
Szia!
34 hetes kismama vagyok, tegnap kaptam a szurit.
Semmi gond nincs ezzel az oltással a dokim szerint, de ő sem ajánlja csak a 12. hét után.Egyébként mellékhatás semmi, csak megnyugodtam. Persze az ellenzők azzal jönnek majd 10 év múlva...De!Védettséget kap így a baba is 6 hós koráig.
19:34-es!Szívemből írtál!Kíváncsi lennék hány %-os lenne az oltottság, ha ez a sok butaság nem keringett volna az e-mailekben.
Én is inkább azoknak hiszek, akiket a papírjuk feljogosít a véleményalkotásra!
Beoltatom magam minél hamarabb.
Bocsi az offért, de csak simán kérni kell a patikában az oltást és a házorvos beadja?
Kismamaként elstálsz a háziorvoshoz, elméletileg nála van vakcina, ami neked ingyenes.Az én dokim még papírt sem íratott alá velem, hogy saját felelősségemre kérem az oltást.
Talán azért mert a mi városunkban már nagyon sok ilyen beteg van és rájöttek, hogy nem csak a média pánikkletéséről van szó.
Kedves 19:34-es! Mint ahogyan leírtad,még nem vagy terhes!
Eképpen nem is élheted magad bele egy állapotos nő helyzetébe.Én is könnyebben döntenék ha nem lennék az,de hármasikreket várok,és aggódom értük...
18+3 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!