Ti is jobban kívánjátok a szexet kismamaként?
Én sem!Egyiknél sem :( De nme bánnám ha másképp lenne, szóval az a tipp engem is érdekel :):):):):)
23 hós kislány és 15 hetes pocakbabi anyuja
Én semennyire nem kivánom sajnos.
31hkm
Lányaimmal mikor terhes voltam egyáltalán nem kivántam.
Kisfiammal viszont annyira hogy húúúú, olyan isteni volt, hogy húúúú. :) Azóta bezzeg nem már megint. :P
Èn igen! Első perctől. Csak nekem kicsit ijesztő, ahogy èrzem a mèhösszehùzòdàsokat mikor orgazmusom van, te nem ìgy vagy ezzel? Pedig nem fàj, és nem keményedek. Hàny hetes vagy?
32h km
Az első babával a pocakomban igen, elejétől a végéig jobban kívántam és nagyon jó is volt. Kisfiam született.
Most igaz még csak 12 hetes vagyok a másodikkal, de eszembe sem jut sajnos, nem tudom idővel javul-e majd a helyzet...
Én végig kívános voltam a terhességem alatt, de most, hogy szoptatok...persze majd idővel jobb lesz, de mikor? Addigra tán elfelejtem milyen is az. :(
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!