Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok én beoltatom magam!...

Lányok én beoltatom magam! Van itt olyan, aki már beoltatta magát kismamaként?

Figyelt kérdés
11 hetes vagyok és Czeizel Endre riportját néztem, azt mondta, hogy már a második, harmadik hónapban is kell oltatni.
2009. nov. 12. 19:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Én kedden beoltattam magam. 12. hét előtt ne oltass, nem ajánlott, de utánna érdemes (szerintem ). 16 hetes km.
2009. nov. 12. 20:26
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
Szia, en kulfoldon elek, nalunk az az oltas van, amit amerikaban adnak. A kismamak a tiomerzal adalekanyag menteset kapjak. Egy hete oltattam magam, a 14. hetben. Nekem a karom fajt 2 napig, meg egy kis hoemelkedesem lett, de nekem "barmitol" felmegy a lazam. A lanyunk 2 eves lesz januarban, o ma kapta meg oltast. Mar mondogatta, hogy faj a laba :( Ha otthon kene oltatnom, nem tudom mit tennek.. de az oltas sztem meg a kisebbik rossz!
2009. nov. 12. 20:39
 13/33 anonim ***** válasza:
56%
A barátnőm kislánya 2 nappal az oltás után 40 fokos lázzal fekszik otthon...
2009. nov. 12. 20:44
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Én holnap megyek a szuriért!

Írországban és Izlandon már tombol a járvány!!!Európában eddig már 400-an haltak bele a betegség szövődményibe....

14 hetes

2009. nov. 12. 21:05
 15/33 anonim ***** válasza:
60%

na az ilyen parasztvakítástól kapok kiütés! Bármelyik oltástól lehet 40 fokos láza! De neeeeem, ez csakis a galád, gonosz, pfuj, phuj h1n1 oltástól lehet!!

Ma beszéltem egy mexikói barátommal, (gyk: ott "tört ki" a járvány) és azt mondta, bárcsak lett volna oltóanyag náluk is, most nem járna hetente a hugához meg a nagybátyjához a temetőbe, akik ebbe haltak bele!! Ő is beteg volt, de szerencsére túlélte.

2009. nov. 12. 21:07
 16/33 anonim ***** válasza:
85%

20:44!

Sajnos neki nem volt szerencséje,már lappangott benne a betegség!Az oltás csak 2 hét után ad védettséget!:(

2009. nov. 12. 21:07
 17/33 anonim ***** válasza:
82%

Persze hogy lehet láz mellékhatása bármelyiknek oltásnak.

De! Egy kismamának a 40 fokos láz jó szerinted vagy végzetes lehet a babának?? A vírust meg lehet hogy nem is kapja el.

2009. nov. 12. 21:11
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

19:34-es vagyok.

Valóban, nem vagyok terhes.

Viszont már 4x voltam...Sajnos nem maradt meg egy babám sem.

Hidd el, már csak ez ok miatt is boltattam magam.

Nem adhatok esélyt arra, hogy most, amikor már "rendben" vagyok, egy influenza veszélyeztessen.

Neves nőgyógyászok (nem egy, egymástól függetlenül) javasolták, hogy nyugodtan adassam be.

Leültem az egyiknél,és kb. 3/4 óra alatt elmondta, hogyan is működik egy oltás, mi a mechanizmusa, mik a lehetséges mellékhatásai stb...Őszintén, kertelés nélkül, közérthetően.

Én nekik hittem, valamint a házi és üzemorvosomnak.

Nem engedhetem meg magamnak, hogy még egy babát elveszítsek...

2009. nov. 12. 21:11
 19/33 anonim ***** válasza:
82%
Az miért paraszt, ha megírja valaki amit hallott az oltással kapcsolatban? Mert hogy itt arról van szó. Nem lebeszéltem a kérdezőt, csak közöltem a tényt.
2009. nov. 12. 21:14
 20/33 anonim ***** válasza:
18%
Lehet ma nincs mellékhatás, és később??? Amit majd jól letagadnak... Napról napra mást mondanak, mert fogalmuk sincs mi lesz! Még annak sem akinek van papírja! Amúgy érdekes a kérdező kommentje, h saját magától kérdez, ha már beoltattad magad miért kérded, h háziorvos írja-e fel????
2009. nov. 12. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!