Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van ha nem tudom letenni a...

Mi van ha nem tudom letenni a cigit?

Figyelt kérdés
Ugy néz ki kisbabám lesz,sajnos dohányzom,hétfőn megyek orvoshoz.Szerdán teszteltem pozitívat azóta már csak max 5 szálat szívok el.Tudom,hogy nem tesz jót és szeretném letenni de nagyon nehéz.Már van egy tündéri kislányom.Mikor vele terhes lettem az első ultrahang után azonnal le tettem,mekkora baj lesz ha most is csak pár nap után sikerül?Nem tudom miért de kell az hozzá,hogy biztosan tudjam,hogy baba lesz.Volt valaki hasonló helyzetben?
2014. jan. 18. 10:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Soha nem cigiztem. Anyum igen, ő mondta, hogy neki úgy derült ki, hogy babát vár, hogy megundorodott a cigitől! Úgy tudom azt sem jó ,ha egyből leteszed, fokozatosan kell letenni, de minél előbb, és nem lesz gond!
2014. jan. 18. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia,

szerintem ez az egy-két nap már nem számít annyit. Én kamaszkorom óta cigizek, ez 10 évet jelent körülbelül. Tegnap teszteltem pozit, azóta nem gyújtottam rá. Ha eszembe jut, a babámra gondolok, nekem az segít. Már attól is szörnyű embernek érzem magam, hogy a fogantatás óta eltelt 2 hétben cigiztem :(

Ha neked kell az UH ahhoz, hogy letedd, várd meg, ez a kis idő már tényleg nem számít sokat, de próbálj addig is minél kevesebbet szívni.

2014. jan. 18. 11:45
 3/3 szivsza válasza:

Szia!

Sokan nem tudják,de az els 13 hét a legfontosabb a fejlődésben,ilyenkor történnek olyan dolgok amik később jól kell,hogy működjenek.5-6 héten alakul ki az agy,az idegrendszer,a szív.Ezért fontos,hogy már az elején ne szedjünk gyógyszert és ne igyunk vagy dohányozzunk.Minden egyes slukk,nikotint szűr be a babához is.ugyanúgy kap belőle.a mai cigarettákba nem igazi dohány van,ha hiszed ha nem de kb 5 százaléka dohány,a többi vegyszeres papaír amit olyan kiválóan készítenek el,hogy azt hidd kinézetre dohány van a filterben pedig nem,csak ugynevezett barna papír ami olyan kék hordókban tárolt vegyszerekkel vannak átitatva ami már elégve nikotin ízt és dohány szagot immitál.Ez valóban igaz.nincs ennyi dohány a földön már amennyi ember dohányzik.Így gazdaságos nekik.Abból a vegyszerből a babád is kap már a fejlődése kezdeti szakaszában.Van akinek szerencséje van és nem lesz baja a babának,de sose tudhatod mit bír,az biztos mikor bejut ő pár percig nagyon nagyon szenved,ezt ultrahangon bizonyították is,szabad szemmel látható is volt.Remélem tudtam segíteni,kitartást a leszokáshoz!Egy már nem dohányzó 5 hetes kismama :) Szép terhességet!

2014. jan. 19. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!