Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, aki...

Van itt olyan kismama, aki nem tudta teljesen letenni a cigit, amíg pozit nem tesztelt? Lehet amiatt nem fogan meg a baba, mert nem tudtam teljesen leszokni a cigiről, csak lecsökkentettem napi kb.5. szálra?

Figyelt kérdés
9 hónapja próbálkozunk, volt már egy spontán vetélésem 6 hetesen. Lehet, hogy a cigi miatt nem sikerül? A leggyengébb cigiről van szó, ami létezik.
2012. dec. 12. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Nálam 14 hetesen derült ki, hogy babánk lesz. Megjött közbe, semmi bajom nem volt, így nem tudtuk azt se hogy terhes vagyok. Én is cigiztem addig, de babának semmi baja nem lett hála Istennek, utána is kellett 2 hét, mire letudtam teljesen szokni.
2012. dec. 12. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem a cigitől nem esel teherbe, hiszen egyszer már sikerült, akkor sikerülnie kell máskor is. Én nem cigiztem soha, de sok ismerősöm igen, és nem mindenkinek sikerült letennie a cigit. Akinek nem sikerült, annak kis súllyal született a pici, de szerencsére komolyabb baja nem lett.
2012. dec. 12. 11:01
 3/5 A kérdező kommentje:
amikor a múltkorinál megtudtam a babát egyből letettem és most is lefogom rögtön tenni teljesen, ha sikerült, de addig nem megy :(
2012. dec. 12. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták a leggyengébb bagó a legkárosabb.

Én 6. hétig cigiztem. Az 5. héten teszteltem pozitívat, egy hét múlvára kaptam időpontot a dokitól, mikor kijöttem a rendelőből már nem gyújtottam rá, egészen pár hónappal ezelőttig. Én kék multit szívtam. A cseppem másfél éves és amolyan koca dohányos lettem most. Férjeméből kérek néha.

Teljesen egészséges a babánk. Nem a cigi miatt vetéltél el, ez inkább alkat, genetika kérdése.

2012. dec. 12. 12:47
 5/5 Meese válasza:
Cigi nem befojásól semmit! 8évig cigiztem és úgy estem teherbe!
2013. jún. 19. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!