Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos nem tudtam teljesen...

Sajnos nem tudtam teljesen letenni a cigit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Napi pár szál elmegy! Nem sokat mozog a babám, van mikor alig érzem. Lehet esetleg a cigitől?Komolyabb baja lehet? Megfogadtam leteszem mostmár, kerül amibe kerül! Aki leakar hurrogni ne írjon! Gondolom nem én vagyok az első akinek ez nem megy, ment napról napra! 22 hetes kismami
2012. ápr. 7. 17:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
64%
Le leszek pontozva nekem se sikerült, pár szál kellett. A leglightesebbet szÍvtam és a felénél eloltottam.Nem amiatt nem érzed, ha első baba, akkor még nem olyan aktÍvak, és jön a hidegfront is.Nem lett baja a babámnak, de tudom mit érzel, én is utáltam magam.
2012. ápr. 7. 17:10
 2/31 anonim ***** válasza:
68%
Amennyire csak lehet vegyél erot magadon és ne cigizz.
2012. ápr. 7. 17:13
 3/31 anonim ***** válasza:
60%
szia.én is pont ugyan igy vagyok,olyan bűntudatom van de nem egyszerű,pedig nekem az elsővel olyan könyen ment,most meg:( 19hetes
2012. ápr. 7. 17:14
 4/31 Snapette ***** válasza:
86%
22 hetesen nem baj, ha nem érzed sokszor, ne aggódj, mikor nagyobb lesz, és kevesebb a helye ficánkolni érzed majd rendesen. Én is elszívtam 1-2 szálat naponta, vagy, mint mások is mondták, felénél eloltottam, esetleg a páromtól kértem egy-két slukkot, és semmi baja nem lett a babának, már egyéves nagylány, és még mindig van tejcsi is.
2012. ápr. 7. 17:26
 5/31 anonim ***** válasza:
82%

Nem megy mindenkinek olyan könnyen :(. Aki tudja miért írtad ki a kérdést az úgyis megérti, a hurrogók meg olvassanak mást :)

Próbáld ki azt, reggel, amíg tudod (bírod) húzod húzod, és kb délelőtt elszív egyet. (vagy egyet két részletben). Ebéd után, majd pedig este. Így a pár, bár nem tudom az mennyi már elve csökken háromra. Ez így egy darabig oké, és utána elhatározod hogy a reggelit kihagyod..... és így tovább. De szerintem nem mindeki kövez meg téged, látod én sem. Sajnos én sem bírtam teljesen letenni. A vége felé érdekes, de már nem is kellett, nem is kívántam már annyira. Ahogy nől a poci,egyre jobban érzed, és a szervezet is tudja "tudat alatt" hogy rosszat csinálsz, így szerintem többet nem fogsz szívni, jó esetben kevesebbet. Két hetet voltunk kórházba, utána mikor hazajöttünk sem kívántam. Miután már nem anyatejet kapott sajnos elkezdtem kocabagózni, végül már Apa is látta...:(...

2012. ápr. 7. 17:29
 6/31 anonim ***** válasza:
78%
Nem a cigitől érzed kevésbé a mozgását, nyugi. De azért próbáld meg letenni. Nekem sem sikerült egyik napról a másikra. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor lecsökkentettem napi kb. 3 szálra a korábbi 1 dobozos napi adagot,de az a pár szál meg kellett, mert a terhességem eleje nagyon nehéz volt lelkileg, ennek okát nem részletezném. Aztán végül is a 17. héten jártam, mikor először éreztem a mozgását, persze akkor még csak 1-2 pillanatra. És valahgyúgy akkor tudatosult bennem igazán, hogy tényleg egy kis élet van a pocakomban, akit nem akarok kitenni ennek. Másnap már nem gyújtottam rá egyáltalán. Az elkövetkezendő pár nap nehéz volt, főleg, hogy a férjem is dohányzik, és bár nem a lakásban, de éreztem rajta, meg kallódott 1-2 dobozz itt-ott a lakásban, de végül is sikerült megállnom. Szívjál minél gyengébb és kevesebb szálat, és azért próbáld meg teljesen elhagyni.
2012. ápr. 7. 17:37
 7/31 anonim ***** válasza:
66%

tényleg az a baj, hogy lehet komolyabb baja is a cigitől :(

méhlepény problémákat okozhat, idegrendszer nem fejlődik megfelelően, a tüdő éretlen maradhat, és még annyi minden lehetséges.

persze van aki végigbagózza a 9 hónapot és egészséges babája születik, de sajnos ez inkább szerencse :(

gondolj bele, hogy minden egyes slukk után a babád fél percig nem jut megfelelő mennyiségű oxigénhez! :(

2012. ápr. 7. 17:52
 8/31 anonim ***** válasza:
41%

Ne gyújts rá és kész!

Ahogy a 60 éves apukám megtudta állni csak elhatározásból,akkor elég gyenge akaratra vall h terhesen sem tudod megállni.A pici babád érdekébe!

A károk a magzaton nem feltétlenül most látszódnak meg,hanem az élete során majd gyengébb és érzékenyebb lesz.

Unokahúgomnak(nem cigizett) a férje tette le a cigit,ahogy megtudta h babájuk lesz.Nem akarta h a felesége és majd a kisfia szennyezve legyen általa.

De hát nem vagyunk egyformák.

Halgass csak a bűntársaidra és mérgezd tovább szegény kis ártatlan magatehetetlen babádat.

Egy felnőtt ember akit zavar a dohányfüst arrébb megy,de ő ki van szolgáltatva neked!

2012. ápr. 7. 18:00
 9/31 anonim ***** válasza:
63%

8.

Most ez feltétlenül kellett, le akarja rakni és nem a rosszindulatodra kÍváncsi.Örülök, hogy te hibátlan vagy, más nem biztos. Ez egy függőség és nem mindenkinek megy egyről a kettőre, úgyhogy ne bánts másokat, mert nem tudod miről beszélsz.

2012. ápr. 7. 18:08
 10/31 anonim ***** válasza:
48%

9

Ez nem rossz indult,mert nincs benne irigység és nem nekem árt vele!

Ez a lehető legjobb baráti tanács és példákkal ellátva!

2012. ápr. 7. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!