Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos nem tudtam teljesen...

Sajnos nem tudtam teljesen letenni a cigit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Napi pár szál elmegy! Nem sokat mozog a babám, van mikor alig érzem. Lehet esetleg a cigitől?Komolyabb baja lehet? Megfogadtam leteszem mostmár, kerül amibe kerül! Aki leakar hurrogni ne írjon! Gondolom nem én vagyok az első akinek ez nem megy, ment napról napra! 22 hetes kismami
2012. ápr. 7. 17:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
56%

8. ez így igaz! Nem hurrogást kért a kismama, hanem tanácsot! Ha figyelmesen végigolvastad volna a kérdését abból kiderül hogy :

L E A K A R J A T E N N I !!!! , és kérte aki le akarja hurrogni az ne írjon. Ettől független te megtetted. Nem szégyeled magad, amikor ide ő segítségért jött

2012. ápr. 7. 18:17
 12/31 anonim ***** válasza:
63%
Azért szeretem, hogy ezen az oldalon a világ szemete lesz, aki ki meri Írni, hogy szeretné letenni, de nem tudja. Több orvos ismerős mondta, hogy sokkal károsabb a magzatra, ha anyuka felszed 30 kilót, de akkor mindenki védi a kérdezőt, hogy nem baj, majd leadja.Az én orvosom azt tanácsolta, ha nem tudom letenni, napi 2 szálat engedélyez, mert a stressz jobban ártana. Egyébként visszatérve, azokat miért nem támadjátok, akik 30 kilót hÍznak, azok nem akarat gyengék?
2012. ápr. 7. 18:19
 13/31 anonim ***** válasza:
76%

van olyan elektromos cigi amibe olyan patront lehet tenni amiben nincs nikotin.

egy ilyennel nem lenne könnyebb elhagyni? a mozdulat, a szertartás meglenne de nem mérgeznéd magatokat :)

2012. ápr. 7. 18:24
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

13.

Én megkérdeztem azt is és ezt a leszoktató dolgot is. Egyiket se ajánlják terhesen. Az E-cigibe vannak más anyagok, amik károsak.

2012. ápr. 7. 18:36
 15/31 anonim ***** válasza:
80%
A cél lebegjen a szemed előtt, hogy a babád, és a saját egészségedért teszed le. Meg a tisztább testért, tisztább lelkiismeretért.
2012. ápr. 7. 21:09
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon nehéz,terhesség elött 14 évig cigiztem napi 1 doboz,terhesség alatt napi 4-5 szálra tudtam lecsökkenteni.Az orvos/védőnő tudott róla,a terheskönyvbe is beírták nem csináltak belőle tragédiát.
2012. ápr. 7. 21:50
 17/31 anonim ***** válasza:
65%

Nem emiatt érzed minden valószínűség szerint kevésbé a mozgását, hanem mert még van helye, nyugalom. :) Drukkolok a leszokáshoz. :)

(És még: én nem akarok senkit sem lehurrogni - melyik orvos, hol, ki mond olyat, hogy napi 2 szál kevésbé árt, mint a stressz?!?!?! Komolyan, erről már beszéltem munkatársakkal is, ki mond ilyet? Létezik ilyen? Hol tanult, honnan a diplomája??? Vállalja a felelősséget?!?!?! Én ilyet még kizárólag ezen az oldalon olvastam, máshol nem hallottam még senkiről, akinek ezt nyilatkozta volna a kezelőorvosa.)

Orvos kismama

2012. ápr. 7. 22:10
 18/31 anonim ***** válasza:
86%

Ne aggodj amitt, hogy nem erzed mindig. Hol tapad a lepenyed elol vagy hatul? Mert ha elol, akkor az is sokban gyengiti az erzest. Marmint hogy te erzed a babadat vagy sem. Meg attol is fugg, hogy hogy forul eppen, hogy erzed-e.

Ilyenkor a babak mar kb. olyan ritumsban mukodnek, mint idekint fognak kesobb, tehat alszik es ebren van es ujra alszik. Lehet azert sem erzed annyira neha, mert tobbet alszik. Szoval a par szal miatt ne aggodj!

Azert van a mehlepeny ott, hogy megszurje a szutykot, hogy a babad semmi karosat ne kapjon.

Ha folyton dohanyzol, es eroset szivsz, azt nem kepes a placentad megszurni, de ha csak par szalat, fel szalat, nagyon gyenget, akkor a babadnak nem lesz baja.

Persze a legjobb, ha abbahagyod teljesen, de ha nem megy! Akkor legalabb tudod, hogy nem kell aggodnod olyan nagyon!

Boldog babavarast!

2012. ápr. 7. 22:52
 19/31 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 7. 23:36
 20/31 anonim ***** válasza:
57%
Hahóóóó! Tedd le azonnal, ettől a perctől! Miért szidjátok 8-ast? A kérdezőnek nem arra van szüksége, h megértsék gyengeségét és mélyen megerősítsék abban, jó úton halad, hanem arra h felbyissák a szemét!Igen, minden egyes slukk káros!Küzdj tovább, ne törődj bele!Egy anya mindenre képes a gyermekért, képzeld hallottam olyat, h egy anya képes egy autót eltolni, ha az a gyermeke felé halad!8-as pedig, nem hurrogott le, csak a való tényekee közölte!
2012. ápr. 7. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!