Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igy könnyebb teherbe esni?

Igy könnyebb teherbe esni?

Figyelt kérdés
"fájdalmas"szokott lenni a peteérésem,kicsit görcsöl a hasam,és feszülnek a mellem és érzékenyek!ha valakinek igy van,könnyebben teherbe esik,mint aki meg sem érzi a peteérést?!
2014. jan. 17. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés. Én sose éreztem, mégis első gyerekem 4 hónap alatt sikerült, a második pedig a legelső hónapban.
2014. jan. 17. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is mindig éreztem, kivéve egy alkalommal, és pont akkor sikerült teherbe esnem, amikor nem éreztem. :) De nyilván előny, ha érzed, mikor van peteérésed!
2014. jan. 17. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

nem számít, csak alkati adottság

a gyerekek születése előtt soha nem éreztem a peteérést, mind a kettő az első hónapban fogant

a második születése óta erősen tud fájni középidőben minden azon a tájékon, még orvosnál is voltam a problémával, mert korábbról ismeretlen volt ez az érzés

2014. jan. 17. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem éreztem soha, mind a három gyermekem első sikerült!
2014. jan. 17. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyan így volt nálam is,hogy éreztem mindig a peteérést,nekünk a hetedik hónapban jött össze a törpénk,pedig elötte is rajta voltunk minden hónapban,és amikor sikerült akkor becsapós is volt,mert ugyan azok a tünetek voltak mint elötte a sikertelen hónapokban,csak akkor már hálistennek nem jött meg a mensim. :) 24+5 Hkm
2014. jan. 17. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!