Művi ab. után könnyebb vagy nehezebb teherbe esni? Egyáltalán lehet babám utána, vagy sikertelen ujra teherbe esni?
szia!
nekem sajnos volt egy tavaly májusban,mert beteg volt a magzat,és sajnos meg kellett szakítani a terhességet! az a a baba 4 hónap után sikerült! most ismét terhes vagyok,már 5 hónapos,és az a baba 7 hónap alatt sikerült! én javaslom,hogy a 6 hónapot várjátok meg,mert a szervezetnek regenerálódnia kell!
Nekem missed ab.-om volt, utána nem is próbálkoztunk, csak 1 évvel később(anyagi okok miatt). Akkor viszont elsőre terhes lettem:)
Bár mi nagyon szerencsések vagyunk, mert az első baba is összejött a második hónapban, amelyik "elment" az is elsőre.
De szerintem lehetsz még terhes bármikor!
Sok sikert.
A művi állítólag "jobb" mert rendesen kitisztítanak.Nekem volt spontán vetélésem,aztán egy elhalt terhességem amit művin fejeztek be.Én úgy tudom a művi után elég 3 hónapot várni,mi se vártunk többet!Most végigrettegem a terhességem,de ha megéri nem érdekel!Sok sikert neked is!
18 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!