A második babánál tényleg könnyebb és gyorsabb a szülés?
Nekem igen, könnyebb és gyorsabb volt a 2.
Bár az 1. sem volt vészes.
Nekem igen, de állítólag az is számít, hogy mennyi idő telt el a 2 szülés közt.
1. gyerek 3 óra volt, oxitocinnal. Még ez is gyorsnak számít, de nagyon-nagyon fájt, vagy 1 órát varrtak utána. Az volt a legrosszabb.
2. gyerek 1,5 óra volt, gátvédelemmel, varrni sem kellett. Amennyire be voltam tojva tőle az első után, ahhoz képest semmi sem volt.
hát nem tudom. mindenkinél más szerintem
1. gyerek természetes úton,35.hétre, minden érzéstelenítő és oxitocin nélkül, vágtak, repedtem, 2órát vajúdtam, és fél óra alatt megszületett. kb 7hét volt a felépülés.
2. gyerek. császárral,40.hétre nem volt jó a baba szívhangja 4x a nyakán volt a zsinór- marha hosszúnak tűnt a műtét, másnap azt hittem meghalok úgy fájt, de napról napra jobb lett. egy hét múlva EÜ küret méhgyulladás miatt, bennmaradt valami :S ott majdnem elpatkoltam :S mindezek ellenére a császársebem kb 3hét alatt mondhatni rendben volt.
háát kinek milyen a szülés , mindenkinek más. ezek az én sztorijaim, egyik jobb mint a másik :D de van kész szép egészséges kisfiam :D és megérte :D
Szia!
Én csak érdeklődék, hogy akinek az első spontán vetélés miatt a 32 héten elment, annak is könnyebb a második babánál a szülés?
A 2. nekem is könnyebb volt. 1 óra 45 perc, 40+5 túlhordással. 4250 g lett a kisfiam.
Az 1. gyerek 6 óra alatt, a 3. gyerek 16 óra alatt lett meg. Az utolsó volt a legkeményebb vajúdás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!