Van olyan ismerősötök akinek 5 sikertelen inszemináció után sikerült az első lombik?
Az első lombik nagyon ritkán sikerül, nagy adag szerencse is kell hozzá, úgyhogy egy jó nagy kalappal neked!
17 hkm(lombikos)
Köszönöm már van két halvány pozitív tesztem. ET+11 nap és ET+13 nap. De még nem merem magam beleélni. Főleg hogy már volt ezelőtt is pár pozitív tesztem.
1. Első inszem: már az első uh-n nem láttunk semmit.
2. Tavaly ilyenkor készültünk az első lombikra mire természetes úton teherbe estem. Első uh szép petezsák és embrió, 2. uh üres petezsák , műtét
3. Most márciusban pozitív teszt, de uh-n semmit sem láttunk, aztán szép cisztám volt a petefészkemben. Gyógyszer segítségével magátl elmúlt.
És most tartunk itt az első lombiknál.
Nekem elsőre sikerült a lombik, és előtte nem volt 1 inszeminációm sem, mivel nincsenek petevezetékeim. Tehát bármi megtörténhet! Szorítok Neked! :)
20+3 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!