Igaz, hogy abortusz után sokkal könnyebb teherbe esni? Sokat hallottam,és olvastam ezt.Azért lenne fontos,mert nekem 6hete volt egy ab.-m, egy hete együtt voltam a párommal,meg tegnapelőtt is,de vigyáztunk.Mennyi esélyem van ilyenkor?
Figyelt kérdés
Az előváladéktól tudom hogy teherbe eshetek,de igy mennyi esélyem van rá? Ma a petefészkem jobb oldalt nagyon minimálisan picit szúrt.2008. okt. 27. 16:30
1/5 anonim válasza:
Szia! Velem megtörtént.Mármint augusztusban volt egy vetélésem.Rá 2 hétre együtt voltam a férjemmel és rögtön terhes lettem.Most vagyunk 8 hetesek és remélem minden rendben lesz Vele!
Úgyhogy minden lehetséges!
Üdv.
2/5 A kérdező kommentje:
szia. de ti ugy voltatok együtt hogy el is ment benned.Nem? Nekem csak előváladék jutott:-)
2008. okt. 27. 16:44
3/5 A kérdező kommentje:
ja,és a mensim még nem jött meg.nem tudom mikorra várható pontosan.
2008. okt. 27. 16:45
4/5 anonim válasza:
Szia!Az első válaszoló vagyok.
Igen én úgy lettem terhes.De köztudott,hogy az előváladék is tartalmaz spermát.
Nekem a vetélés után már nem jött meg a menszim-terhes lettem-
5/5 A kérdező kommentje:
értem.gratula a babához,és sok szerencsét hozzá:)
2008. okt. 27. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!