Igaz, hogy a második babával könnyebb teherbe esni?
nekem szerencsére pikk pakk megfogant mind az 1.mind most a második.pedig a második másfél hónappal a szoptatás abbahagyása után jött.
mindenki azt mondta nehezebben fog jönni.
Nekem a 2. babam konnyebben fogant, mint az elso, igaz, hogy o sem varatott magara sokaig (az elso baba a 4. honapban sikerult).
A masodik baba az elso honapban, pedig akkor meg a nagyobbik is csupan ot honapos volt es osszesen harom ciklusom volt szules utan. Szoval nem sok eselyt lattunk arra, hogy sikerul osszehozni a kistesot, de megis megtortent.
Mondjuk az hozzatartozik az igazsaghoz, hogy az elso babanal csak homerozni probaltam szerencsetlenul, de nem kovettuk a peteerest, csak eltuk az eletunket.
A masodik baba megfoganasat nem biztuk csupan a veletlenre, azon kivul, hogy eltuk az eletunket hasznaltam ovulacios tesztet is es az ovulacom napjan biztos, ami biztos ketszer is egyutt voltunk.
Szoval lehet, hogy az elso is sikerult volna mar az elso honapban, ha hasznalunk segitseget. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!