Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés után tényleg könnyebb...

Szülés után tényleg könnyebb teherbe esni?

Figyelt kérdés
az első pici nehezn jött össze,16 hónap után.8 héttel szülés után már megjött a menszeszem,és utána pont középidőben szeretkeztem a párommal.azt hallottam h szülés után könnyebb a teherbeesés.
2010. júl. 13. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,én is így tudom... Nem egyszer hallottam már olyat is,akiknek lombikkal jött csak össze az első baba,a második pedig simán összejött utána spontán.
2010. júl. 13. 23:43
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat.
2010. júl. 13. 23:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk az első 5 hónap után sikerült, a második első próbálkozásra.

2010. júl. 14. 01:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

szia! nekem két gyerekem van és a második 9 éves és azóta nem esek teherbe..tehát van esély hogy különböző női bajokat elkaphat valaki amit nem vesz észre évekig mint én is és meddőséget okoz..én nem foglalkoztam annyira az éves egyszeri nőgyógyászati vizsgálatokkal és itt az eredmény.

csak annyit tudok tanácsolni mindenkinek hogy ha nem érez semmi bajt,betegséget akkor is menjen és kérjen teljes kivizsgálást legalább 2 évente mert sok minden kiderülhet..jó egészséget!

2010. júl. 14. 07:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Első baba 6hónapra,kistesó elsőre sikerült!Alig hittük el!Akkor 19 hónapos volt a kisfiam,és még szoptattam!22h.kismama :)
2010. júl. 14. 07:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
1. baba 2 év hormonkezelés után sikerült, 2. elsőre (gyógyszerek nélkül).
2010. júl. 14. 09:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

1.baba 5 (!) év után egyszer csak a pocakban - minden segítség nélkül. 2.baba szoptatás utáni első peteéréskor - napra pontosan 2 év van köztük (a dokim mondta: ”ha egy üzlet beindul”). Na jó, akkor ennyi. Erre most újabb 5 év után jön a 3. Sosem védekeztünk 13 év alatt…

36h km

2010. júl. 19. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!