Szoktatok pocakosan több órát buszozni? H bírjátok?
Figyelt kérdés
látogatást kell tennem, és egy 8 órás ut áll előttem, és csak 5 óra elteltével áll ugy meg a busz h wc re tudjak menni!akkor leszek 24 hetes, tipp, ötlet?2014. jan. 17. 12:05
1/9 anonim válasza:
Én utaztam, igaz autóval 32 hetesen 5órát. De 3 óránál tovább nem bírtam tartani a pisit.
Hát, nem tudom kibírod-e, rengeteg az az 5óra.
2/9 anonim válasza:
A pisilés tényleg necces, én is 24 hetes vagyok, és ha menni kell, akkor azonnal, bármi áron... Nem tudod leboltolni a sofőrrel hogy 2 percre valahol megálljatok?
3/9 Tica0121 válasza:
én utaztam 30 hetesen Nyíregyházáról Szombathelyre busszal... hát a pisi dolog az tényleg nehéz volt, de ha nem ittam volna annyit akkor lehet könnyebb! :D Ki lehet bírni! :)
4/9 anonim válasza:
Esetleg vonattal nem tudsz menni? Még,ha átszállással is,de azt választanám,mert ott van wc és jobban is lehet nyújtózkodni,mozogni,mint buszon.5 órát sajnos nem bírok ki,most vagyok 27 hetes.
5/9 A kérdező kommentje:
én is szhelyre megyek :D sajnos vonattal nem merek menni sok rossz tapasztalatom volt és egyedül megyek így főleg... talán majd ha nagyon vészes a dolog számíthatok a sofőrre... ó rás az ut és 1 x van átszállás. köszi h írtatok
2014. jan. 17. 13:31
6/9 A kérdező kommentje:
8 órás
2014. jan. 17. 13:32
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy megáll a busz útközben. A Zalaegerszegről Budapestre menő busz például tart pihenőt, én ezzel mentem elég sokszor munka miatt. Mondjuk én nem szálltam le akkor sem pisilni, mert jól bírtam, 4 óra út nem okozott akadályt, és próbáltam az idegen wc-ket minél jobban kerülni, mert könnyen szedek össze fertőzéseket.
8/9 anonim válasza:
Szia. En holnap megyek haza (kulfoldre) 10 oras az ut. Mondjuk amikor csak lehet vonattal utazunk, mert ott a wc nem jelent akadalyt.
22 hkm
9/9 anonim válasza:
22 hetes vagyok,minden gond nélkül végig ülök akár 6 órát is.Én is sofőrkét dolgoztam,nem mindig tudtam kiszállni a kötelező 4,5 óra után wc-re,hozzászoktam.Ez terhesen sem változott semmit szinte.
Egyébként én napi szinten buszozok kb 2 órát,érdekes,akkor szokott rám jönni inkább,hosszabb úton ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!