Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoktatok pocakosan több órát...

Szoktatok pocakosan több órát buszozni? H bírjátok?

Figyelt kérdés
látogatást kell tennem, és egy 8 órás ut áll előttem, és csak 5 óra elteltével áll ugy meg a busz h wc re tudjak menni!akkor leszek 24 hetes, tipp, ötlet?
2014. jan. 17. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én utaztam, igaz autóval 32 hetesen 5órát. De 3 óránál tovább nem bírtam tartani a pisit.

Hát, nem tudom kibírod-e, rengeteg az az 5óra.

2014. jan. 17. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A pisilés tényleg necces, én is 24 hetes vagyok, és ha menni kell, akkor azonnal, bármi áron... Nem tudod leboltolni a sofőrrel hogy 2 percre valahol megálljatok?
2014. jan. 17. 12:47
 3/9 Tica0121 ***** válasza:
46%
én utaztam 30 hetesen Nyíregyházáról Szombathelyre busszal... hát a pisi dolog az tényleg nehéz volt, de ha nem ittam volna annyit akkor lehet könnyebb! :D Ki lehet bírni! :)
2014. jan. 17. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg vonattal nem tudsz menni? Még,ha átszállással is,de azt választanám,mert ott van wc és jobban is lehet nyújtózkodni,mozogni,mint buszon.5 órát sajnos nem bírok ki,most vagyok 27 hetes.
2014. jan. 17. 13:25
 5/9 A kérdező kommentje:
én is szhelyre megyek :D sajnos vonattal nem merek menni sok rossz tapasztalatom volt és egyedül megyek így főleg... talán majd ha nagyon vészes a dolog számíthatok a sofőrre... ó rás az ut és 1 x van átszállás. köszi h írtatok
2014. jan. 17. 13:31
 6/9 A kérdező kommentje:
8 órás
2014. jan. 17. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Lehet, hogy megáll a busz útközben. A Zalaegerszegről Budapestre menő busz például tart pihenőt, én ezzel mentem elég sokszor munka miatt. Mondjuk én nem szálltam le akkor sem pisilni, mert jól bírtam, 4 óra út nem okozott akadályt, és próbáltam az idegen wc-ket minél jobban kerülni, mert könnyen szedek össze fertőzéseket.
2014. jan. 17. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia. En holnap megyek haza (kulfoldre) 10 oras az ut. Mondjuk amikor csak lehet vonattal utazunk, mert ott a wc nem jelent akadalyt.

22 hkm

2014. jan. 17. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

22 hetes vagyok,minden gond nélkül végig ülök akár 6 órát is.Én is sofőrkét dolgoztam,nem mindig tudtam kiszállni a kötelező 4,5 óra után wc-re,hozzászoktam.Ez terhesen sem változott semmit szinte.

Egyébként én napi szinten buszozok kb 2 órát,érdekes,akkor szokott rám jönni inkább,hosszabb úton ritkán.

2014. jan. 17. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!