Pocakosan (36. hetes) napi 10 perc napozástól lehet bajom?
Figyelt kérdés
A pocimat fehér ruhával letakarom, leginkább az arcomat és karomat napoztatom, hogy legyen egy kis színem és hogy jobb legyen a közérzetem. 10 perc, nem több :)2013. ápr. 30. 11:15
2/5 anonim válasza:
Mindenképp jót tesz, ha nem viszed túlzásba. Én 39 hkm vagyok, néha kiteszem magam az erkélyre pár percre :)
3/5 anonim válasza:
Én minden nap 30 percre ülök ki a napra, szintén csak azért, hogy ne legyek ilyen beteg sápadt színű. A pocakomat nem szoktam kirakni, nehogy felmelegedjen. És az arcomat sem, baseball sapiban ülök ki, mert félek hogy foltos lesz az arcom.
4/5 anonim válasza:
ártani biztos nem árt,gondolj bele ha elmész sétálni vagy a boltba az is belekerül 10percbe gondolom és elbujni nem tudsz a nap elől,én 35hetes vagyok és nekem is nagyon jol esik a napsütés,de a pocakomat sosem takarom ki.
5/5 anonim válasza:
Semmikèpp semmi lesz bajod.
A d vitamin kell neked is es a babàdnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!