Hogyan tartjátok fent a romantikát a párotokkal pocakosan?
lassan 19 hetes terhes vagyok, mostanában kicsit feszült a helyzet köztem és a párom között. Ez főleg azért van, mert a sógornőmmel élünk együtt, és nem igazán tudok kijönni vele.
A terhességem eleje nagyon nehéz volt, folyton kórházban feküdtem, most viszont nem kell már annyira vigyázni, szeretném meglepni őt, fenntartani a romantikát kettőnk között. Van valami tippetek?:)
Nehéz ügy, főleg ha a feszültség nem kettőtök között van, hanem kívülről jövő ok miatt. Valahogy ki kell zárni a külvilágot.
Én is nemrég jöttem haza a kórházból, de a romantika már első este érezhető volt. Nagyon aggódott értünk, bújt, puszilt, stb. Nem tudok mást javasolni, mint hogy teremts nyugodt légkört, eszegessetek valami finomat, és kényeztesd kicsit, hogy érezze, fontos neked és nagyon hiányzott! (és annak ellenére, hogy hazaengedtek, vigyázz magatokra nagyon!)
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!