átlagba hányszor bujtok össze a párotokkal? 26 hetes vagyok 2000 az értékem 2 naponta vagyunk együtt de mindig bekeményed a pocom igy ugy vélem heti 2 alkalom elégnek kellene lenni mert a keményedés az nem jo igaz?
Nem is kellene együtt lennetek. Nekem betöltött 36. héten volt ennyi a méhszájam.
Minél előbb konzultálj az orvosoddal!
mi a 9 hónap alatt csak az elején voltunk együtt, azóta nem, mert nem kívántam, most meg már nem lehet. :( Nagyon hiányzik a párom, de a baba az első, és ezért inkább kibírjuk. De már tűkön ülünk, hogy mikor bújik ki a pici.
A keményedés nem túl jó, elsősroban mert fájdalmassá is válhat. De ha a doki nem tiltott el, akkor próbáljatok ki másik pozíciót, ahol a párod nem tud olyan mélyre behatolni, és akkor talán nem fáj majd annyira utána a hasad. Meg ne menjen el benned a párod, mert az is méhösszehúzósáokat okozhat!
Vigyázz magatokra!
39 hkm
Ha orgazmusod van, az okoz méhösszehúzódásokat, attól keményedik be a pocid.
Minden keményedéssel érlelődik és nyílik a méhszáj.
Nem félted a babádat?
Ezen lehetne vitatkozni, de nekem a dokim annak idején az első terhességemkor ezt mondta.
Problémás terhesség volt, már a 20. héten 2000 volt a méhszájam, ekkor nem tiltott el a szextől. Később már 2100 volt, akkor már igen.
Lényeg, hogy egy normál, problémamentes terhesség alkalmával nincs baj sem a szexszel, sem az orgazmussal.
Az első 33 hetesen elindult. Korai volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!