Ti nem rettegtek pocakosan, hogy megcsal a párotok?
Eszembe se jutott, pedig el voltunk tiltva a szextől...de ettől neki még jó lehet, hogy nekem nem lehet...úgyhogy én megszeretgettem őt :)
Egyébként vannak olyan férfiak, akik nehezebben viselik a pocakot, nem tartják szexinek, de ezzel nem tudsz mit kezdeni. De azért beszélni lehet róla, összebújni, kezdeményezz te, lehet hogy utána könnyebben megnyílik, mert így csak eltávolodtok egymástól, és a babának sem jó, ha állandóan aggódsz...
ez is egy olyan parahinta, amibe nem szabad beleülni!
én elég sokat meztelenkedtem előtte (pl sokszor fürödtünk együtt), hogy lássa, miként változik a testem, miközben a gyermekét hordom a szivem alatt.
és azért, mert nekem nem esett mindig jól a szex, attól még nem gondoltam azt, hogy akkor ne kényeztessem őt, ha értitek, mire gondolok ;)
Ezen ne agyalj. Ha szeret, várja a babát nem fog megcsalni. Mi lombikot csináltunk végig kétszer, mindkét babánál voltak nehézségek, végig nem szeretkezhettünk. 40+6 hét. Majdnem egy év:) Mégis ő szerette volna a másodikat is. Nehéz volt persze, én is kívántam, ő is engem, de a gyerekeket még jobban szerettük volna.
Ha meg megcsal akkor ennyit ér.
Nem. Mondjuk a leírásod alapján nekünk a viszonyunk is másmilyen, a párom mindig megdicsér esténként, amikor lefekvéshez készülődve lát meztelenül és látom rajta, h őszintén szépnek lát (még nincs hatalmas pocakom, viszont mellben erősödtem nem is keveset, úgyhogy érzem, h őszinte :-))
az én párom is sokat dolgozik és vannak napok, aamikor látom, h fáradt és csak bambulna magában a számítógép előtt, aztán bezuhan az ágyba. ilyenkor nem szólok, hagyom, hadd pihenjen. persze azért is kezelem jobban a dolgot, mert nem ez a jellemző, más napokon meg sokat beszélget velem és csinálunk közös programokat is. Szerintem igenis próbálj meg beszélni a pároddal. nem jó, h így elmentek egymás mellett, muszáj volna tisztázni a kétségeidet. Az is ártalmas, h a megcsalástól rettegsz, ezt is mindenképpen tisztázni kellene vele is és magadban is(!). nem tudom, mennyi ebben a realitás, de ha így érzel, akkor nem szabad elmenni emellett, függetlenül attól, h melyikőtök (te v a párod) indikálja. önmagában a terhesség szerintem nem indokolja a féltékenységet részedről, sőt. én azt veszem észre a páromon,h még jobban siet haza, mint eddig és napközben is sűrűbben hív (egy picivel, mert amúgy is sokat telefonált)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!