Ti nem rettegtek pocakosan, hogy megcsal a párotok?
2:azt kéne tolerálni,hogyha netán megcsal?Mikor teherbe esel honnan tudod te, hogy nem fog megcsalni? Istenem...
A babának meg jobban örül mint én!
Nekem eszembe sem jutott ez a téma, pedig mi is el voltunk tiltva majdnem fél évre, sőt ebből sok időt kórházban voltam.
Mutasd ki előbb te a szereteted, szerelmed felé (érintés, simogatás, üdvözlő és búcsú puszik, dicséret, kérdezd meg milyen volt a napja, lepd meg valami ehetővel), és ne agyalj ilyeneken, hanem bízz benne. És kezdjetek el külön-külön és közösen is programokat is csinálni, ha eddig csak otthon ültetek külön sarokban. Pl. menjetek együtt sétálni egy parkba vagy bevásárolni, de lehet ennél kreatívabb is. Ilyenkor biztos óhatatlanul beszélgetni fogtok és mégsem lesz inkvizíció hangulata :)
Én 23 hetes vagyok. Nagyon nagy pocakkal... :)
Mi még szerencsére szeretkezünk... A kapcsolatunk mélyebb bensőségesebb mint valaha így én nem félek.
Gondolj arra, hogy nem azért akar gyereket hogy aztán tartásdíjat fizethessen... ;) (én még terhesen is elhagynám ha megcsalna)
De ha ennyire aggódsz akkor elégítsd ki másképpen ha te nem kívánod a szexet...
Bekened a kezed és az ő péniszét babaolajjal és két kézzel olyan masszást adhatsz neki hogy két napig csillagokat fog látni... ;) Meg ugyebár ott vannak az orális öröm is.
Én ezzel a kettővel kényeztettem a páromat amikor meg volt a havim. Imádja.
Szerintem itt inkább az lehet a probléma, hogy te otthon vagy egész nap egyedül és szétkombinálod a dolgokat. Lehet nem változott sem ő, sem a napjaitok, csak te ráérsz azon agyalni, hogy biztos azért fáradt, mert megcsal. Holott eddig te is fáradt voltál esténként és nem volt akkora gond, hogy sokat néztétek a tévét.
Meg hát a hormonok...
Egyébként egyetértek az előttem hozzászólókkal, egyrészt, amelyik pasi ilyenkor megcsalja a párját, az nem ember. Azt akkor vigyék, de minél hamarabb.
Másrészt meg nem terhesség kérdése a megcsalás.
Én is agonizáltam az elején azon, hogy nem szexelünk, mert neki fura nagy pocakkal szerelmeskedni...de megnyugtatott, hogy ami 4 hónap múlva vár ránk, az a csoda BÁRMIT megér. Akár azt is, hogy addig nem szexelünk. :) Lesz még utána idő bepótolni, elvégre is csak egy egész életet tervezünk együtt. :)
" Sajnos pocak nélkül is +csalhat bár kit a párja :-( "
Bammmmmmmmeg!!!! Akármikor így éreztem egy pasinál, azonnal tovább álltam!!! Nemhogy gyereket szüljek neki!! :O
Egyáltalán nem félek , hogy megcsalna. És teljesen mindegy, hogy pocakos vagyok-e vagy nem pocakos . Volt már rajtam 15 kg súlyfelesleg is, néztem már ki úgy mint egy csontváz is. Soha eszembe nem jutott , hogy megcsalna, mert egyszerűen olyan a kapcsolatunk. Mindig úgy volt belém szerelmes ahogyan épp voltam. Ha nem így lenne, nem volnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!