Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti nem rettegtek pocakosan,...

Ti nem rettegtek pocakosan, hogy megcsal a párotok?

Figyelt kérdés
Én borzasztóan.Mondja,h szeret meg h kíván(klion kúrán vagyunk)meg minden.De azt érzem,h ahogy gömbölyödök,nem úgz érzi,csak mondja,h vígasztaljon vele.Egy ideje nem is szexeltünk és még nem is fogunk.Nem tudom,ki fogja-e bírni mert már nagyon kinlódik.Én meg ezen idegeskedek,mikor elmegy dolgozni(állítólag),h kivel mit csinálhat.Néha mikor felhívom tök csönd van,és úgy bírja felvenni mintha zavarnék.Szoktam kérdezni tőle,zavarok-e de mindig azt mondja nem.Nem beszélgetünk sokat,szine semmit.Mondogatom,h beszélgessünk,erre ő,miről?Bármiről,csak ne abból álljon a nap,h fekszik és tv-zik.
2013. febr. 19. 11:45
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

2:azt kéne tolerálni,hogyha netán megcsal?Mikor teherbe esel honnan tudod te, hogy nem fog megcsalni? Istenem...

A babának meg jobban örül mint én!

2013. febr. 19. 12:08
 12/25 A kérdező kommentje:
4éve vagyunk együt.A beszélgetést nem is akarom faggatásra venni,csak mivel egyedül vagyok itthon jól esne vele bárniről beszélgetni.A munkája miatt nem lenne ok,h csak feküdjön,ő mindig csak feküdne ha tehetné.Én meg már nem bírok csak feküdni.
2013. febr. 19. 12:12
 13/25 anonim ***** válasza:
Mostanában rajtam is kijött ez a nem foglalkozik velem eleget szitu. Pedig tudom mennyi dolga van, oda van hétvégéken is. DE egyetlen percre sem fordult meg a fejemben hogy megcsalna. Szeretem és tudom, még ha kevesebb időt is fordít rám ő is szeret. Azt gondolom, aki ilyen helyzetben megcsalja a párját (mondjuk el vannak tiltva a szextől terhesség alatt) az nem ember. Mi viseljük a terhességgel járó "nyűgöket" a gyerekét hordjuk a szívünk alatt és neki a szex a legfontosabb, akkor elmehet a búsba. Annyi inden lehet még az életben ami miatt háttérbe szorul a szex? Akkor élete végéig csalni fog?
2013. febr. 19. 12:17
 14/25 anonim ***** válasza:
Ahhoz nem kell pocak, hogy megcsaljon. Az a kapcsolat, ahol nem tudsz vele nyíltan és normálisan beszélgetni, az nem a várandósság vagy a szexhiány miatt problémás. Nem hiszem, hogy itt ezen van a hangsúly. A minimum lenne, hogy meghallgatjátok egymást, hogy mit éreztek adott helyzetben. A bizalomnak pedig még a gyerek előtt ki kellett volna alakulnia. Sajnálom, hogy itt tartotok!
2013. febr. 19. 12:18
 15/25 anonim ***** válasza:

Nekem eszembe sem jutott ez a téma, pedig mi is el voltunk tiltva majdnem fél évre, sőt ebből sok időt kórházban voltam.

Mutasd ki előbb te a szereteted, szerelmed felé (érintés, simogatás, üdvözlő és búcsú puszik, dicséret, kérdezd meg milyen volt a napja, lepd meg valami ehetővel), és ne agyalj ilyeneken, hanem bízz benne. És kezdjetek el külön-külön és közösen is programokat is csinálni, ha eddig csak otthon ültetek külön sarokban. Pl. menjetek együtt sétálni egy parkba vagy bevásárolni, de lehet ennél kreatívabb is. Ilyenkor biztos óhatatlanul beszélgetni fogtok és mégsem lesz inkvizíció hangulata :)

2013. febr. 19. 12:33
 16/25 anonim ***** válasza:
valahogy egyikőnk sem kívánja most a szex-et ,most a testem másra kell egy új életet nevel és nem szeretnénk kockáztatni mert ha ebből lenne a baj,nem tudnám magamnak megbocsájtani...persze mindenki maga tudja:)szóval egy felfogással vagyunk e téren a férjemmel,DE HA mégis megcsalna akkor azzal azt is tudja ki veszít nagyobbat!!!ami fix hogy ha valaki megcsalja a párját azt megteszi úgy is ha terhes meg ha nem,a probléma mindig ott kezdődik ha nincs egymás iránt bizalom és tisztelet!!!
2013. febr. 19. 12:40
 17/25 anonim ***** válasza:

Én 23 hetes vagyok. Nagyon nagy pocakkal... :)

Mi még szerencsére szeretkezünk... A kapcsolatunk mélyebb bensőségesebb mint valaha így én nem félek.

Gondolj arra, hogy nem azért akar gyereket hogy aztán tartásdíjat fizethessen... ;) (én még terhesen is elhagynám ha megcsalna)

De ha ennyire aggódsz akkor elégítsd ki másképpen ha te nem kívánod a szexet...

Bekened a kezed és az ő péniszét babaolajjal és két kézzel olyan masszást adhatsz neki hogy két napig csillagokat fog látni... ;) Meg ugyebár ott vannak az orális öröm is.

Én ezzel a kettővel kényeztettem a páromat amikor meg volt a havim. Imádja.

2013. febr. 19. 13:14
 18/25 anonim ***** válasza:

Szerintem itt inkább az lehet a probléma, hogy te otthon vagy egész nap egyedül és szétkombinálod a dolgokat. Lehet nem változott sem ő, sem a napjaitok, csak te ráérsz azon agyalni, hogy biztos azért fáradt, mert megcsal. Holott eddig te is fáradt voltál esténként és nem volt akkora gond, hogy sokat néztétek a tévét.

Meg hát a hormonok...

Egyébként egyetértek az előttem hozzászólókkal, egyrészt, amelyik pasi ilyenkor megcsalja a párját, az nem ember. Azt akkor vigyék, de minél hamarabb.

Másrészt meg nem terhesség kérdése a megcsalás.

Én is agonizáltam az elején azon, hogy nem szexelünk, mert neki fura nagy pocakkal szerelmeskedni...de megnyugtatott, hogy ami 4 hónap múlva vár ránk, az a csoda BÁRMIT megér. Akár azt is, hogy addig nem szexelünk. :) Lesz még utána idő bepótolni, elvégre is csak egy egész életet tervezünk együtt. :)

2013. febr. 19. 14:13
 19/25 anonim ***** válasza:
61%
Én az első trimesztert a kórházban töltöttem. Utána is maradtam veszélyeztetett terhes, szóval mi sem szexeltünk majdnem egy évig. (Én azért kényeztettem néha :)) De soha nem jutott eszembe, hogy megcsalna. Mindent meg tudunk beszélni, azért is mertünk gyereket vállalni és ezért vagyunk házasok.
2013. febr. 19. 14:44
 20/25 anonim ***** válasza:

" Sajnos pocak nélkül is +csalhat bár kit a párja :-( "

Bammmmmmmmeg!!!! Akármikor így éreztem egy pasinál, azonnal tovább álltam!!! Nemhogy gyereket szüljek neki!! :O

Egyáltalán nem félek , hogy megcsalna. És teljesen mindegy, hogy pocakos vagyok-e vagy nem pocakos . Volt már rajtam 15 kg súlyfelesleg is, néztem már ki úgy mint egy csontváz is. Soha eszembe nem jutott , hogy megcsalna, mert egyszerűen olyan a kapcsolatunk. Mindig úgy volt belém szerelmes ahogyan épp voltam. Ha nem így lenne, nem volnék vele.

2013. febr. 19. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!