Ti nem rettegtek pocakosan, hogy megcsal a párotok?
Istenem,ne írjátok már le mégegyszer,hogy aki nem kényezteti a párját bla-bla!!
Már legalább kétszer leírtam,hogy jelen pillanatban gyógyszer kúrán vagyunk(10 nap)és így nem tanácsos a szexuális élet!
A másik meg az,hogy eddig csak azt olvastam,hogy TE kényezteted a pasit...Ez úgy néz ki,hogy bármit megteszel neki(majdhogynem a v*lapát is kinyalod)hogy meg ne csaljon!Gratulálok!
Én nem azt mondtam,h.nem szexelünk mióta babásak vagyunk.1.ok a gyógyszer+kúp kúránk(inkább gyógyulok meg) 2.ok mielőtt kiderült,h.gyulladásom van ott lent itthon nem épp úgy alakultak a dolgok,h arra legyen időnk!
Nem vagyok meggyőződve róla,h megcsal,csak fura a helyzet,hogy kezdek gömbölyödni,váltoik az alakom és annak ellenére,hogy hajtogatja,h jól nézek ki...félek,h.mégsem így gondolja.Sajnos az előző barátom mocskos módon a földbe taposta az önbecsülésemet és azóta totálisan bizalmatlan vagyok mindenkivel!És,rgaz lehet,h.azért is érewzhetem így mert ráérek.Nincs itt a környéken senkim se,páromon kívül.
"De azok helyében nagyon izgulnék, akik nem szexelnek a férjükkel, barátjukkal, vagy legalábbis nem kényeztetik őket."
Soha nem jutna eszembe olyan férfinak szülni, akinél izgulni kell, ha nem szolgálom őt ki. Nem vagyok szex rabszolga.
A kérdező többször is leírta, hogy nem "kényeztetheti" a párját, mert elkaptak mindketten valami fertőzést, miért nem értitek már meg?
Mi sem csinálhattuk a terhesség alatt, egyikünknek sem jutott eszébe, hogy nekem egyoldalúan ki kellene őt szolgálnom, nem vagyok prosti! Nálunk a szex kétoldalú, kölcsönös dolog, ha az egyikünk kötelességből "teszi a dolgát", megette az egészet a fene. Én is utálnám, ha a párom muszájból kényeztetne, és ő is pontosan így van ezzel. Elég illúzióromboló lenne ha rávetném magam, hogy na most kiszolgálom, nehogy félremenjen...
Kérdező szerintem ne izgulj, biztosan ismered a párod, és megbízhatsz benne. Azt tapasztalom, hogy a legtöbb pasinak igenis nagyon tetszenek a terhes pocakos nők, hiszen ennél nőiesebb dolog nincs is a világon. De ha mégis megcsalna azért, mert pár hónapig le kell mondani a szexről, akkor talán jobb is, ha megy, ilyen "apukára" nem lenne szükségetek.
Köszönöm kedves utolsó!Végre vaktatji megértette mit írok! :)
Megpróbálok nem agyalni ilyenen,lekötöm mapam valamivel aztán csak jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!