Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti nem rettegtek pocakosan,...

Ti nem rettegtek pocakosan, hogy megcsal a párotok?

Figyelt kérdés
Én borzasztóan.Mondja,h szeret meg h kíván(klion kúrán vagyunk)meg minden.De azt érzem,h ahogy gömbölyödök,nem úgz érzi,csak mondja,h vígasztaljon vele.Egy ideje nem is szexeltünk és még nem is fogunk.Nem tudom,ki fogja-e bírni mert már nagyon kinlódik.Én meg ezen idegeskedek,mikor elmegy dolgozni(állítólag),h kivel mit csinálhat.Néha mikor felhívom tök csönd van,és úgy bírja felvenni mintha zavarnék.Szoktam kérdezni tőle,zavarok-e de mindig azt mondja nem.Nem beszélgetünk sokat,szine semmit.Mondogatom,h beszélgessünk,erre ő,miről?Bármiről,csak ne abból álljon a nap,h fekszik és tv-zik.
2013. febr. 19. 11:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed meg csal, és tényleg úgy érzed, és nem csak a hormonok és az unalom teszi akkor ülj le vele és beszéld meg, hogy te ezt érzed. Gondold át logikusan, hogy vajon tényleg meg csal, vagy csak neked lett sok a szabadidőd. (többet vagy egyedül mert már nem jársz dolgozni, több időd van gondolkodni, több időd van elméleteket szövögetni) Munka időben jár dolgozni, utána előtte otthon van? Ha többet jár dolgozni akkor azt megtudja indokolni , esetleg bejött valami túlóra vagy határidős munka? Ha reális válaszai vannak, akkor nézz egy picit magadba, és járj el te is többet a barátnőiddel, vagy keress magadnak elfoglaltságot pl. kismama torna.
2013. febr. 19. 16:57
 22/25 anonim ***** válasza:
36%
Én sosem féltem ettől, mert terhesség alatt is "megadtam" illetve "megadom" a férjemnek azt, amire szüksége van. De azok helyében nagyon izgulnék, akik nem szexelnek a férjükkel, barátjukkal, vagy legalábbis nem kényeztetik őket. A férfiak nem terhesek, és ugyanúgy szükségük van a szexre. Aki nem kapja meg, az könnyen félreléphet! (Láttunk már ilyet, nem is egyet, és erre párkapcsolati szakértők is mindig felhívják a figyelmet.)
2013. febr. 19. 20:20
 23/25 A kérdező kommentje:

Istenem,ne írjátok már le mégegyszer,hogy aki nem kényezteti a párját bla-bla!!

Már legalább kétszer leírtam,hogy jelen pillanatban gyógyszer kúrán vagyunk(10 nap)és így nem tanácsos a szexuális élet!

A másik meg az,hogy eddig csak azt olvastam,hogy TE kényezteted a pasit...Ez úgy néz ki,hogy bármit megteszel neki(majdhogynem a v*lapát is kinyalod)hogy meg ne csaljon!Gratulálok!

Én nem azt mondtam,h.nem szexelünk mióta babásak vagyunk.1.ok a gyógyszer+kúp kúránk(inkább gyógyulok meg) 2.ok mielőtt kiderült,h.gyulladásom van ott lent itthon nem épp úgy alakultak a dolgok,h arra legyen időnk!

Nem vagyok meggyőződve róla,h megcsal,csak fura a helyzet,hogy kezdek gömbölyödni,váltoik az alakom és annak ellenére,hogy hajtogatja,h jól nézek ki...félek,h.mégsem így gondolja.Sajnos az előző barátom mocskos módon a földbe taposta az önbecsülésemet és azóta totálisan bizalmatlan vagyok mindenkivel!És,rgaz lehet,h.azért is érewzhetem így mert ráérek.Nincs itt a környéken senkim se,páromon kívül.

2013. febr. 19. 21:42
 24/25 anonim ***** válasza:
44%

"De azok helyében nagyon izgulnék, akik nem szexelnek a férjükkel, barátjukkal, vagy legalábbis nem kényeztetik őket."

Soha nem jutna eszembe olyan férfinak szülni, akinél izgulni kell, ha nem szolgálom őt ki. Nem vagyok szex rabszolga.

A kérdező többször is leírta, hogy nem "kényeztetheti" a párját, mert elkaptak mindketten valami fertőzést, miért nem értitek már meg?

Mi sem csinálhattuk a terhesség alatt, egyikünknek sem jutott eszébe, hogy nekem egyoldalúan ki kellene őt szolgálnom, nem vagyok prosti! Nálunk a szex kétoldalú, kölcsönös dolog, ha az egyikünk kötelességből "teszi a dolgát", megette az egészet a fene. Én is utálnám, ha a párom muszájból kényeztetne, és ő is pontosan így van ezzel. Elég illúzióromboló lenne ha rávetném magam, hogy na most kiszolgálom, nehogy félremenjen...

Kérdező szerintem ne izgulj, biztosan ismered a párod, és megbízhatsz benne. Azt tapasztalom, hogy a legtöbb pasinak igenis nagyon tetszenek a terhes pocakos nők, hiszen ennél nőiesebb dolog nincs is a világon. De ha mégis megcsalna azért, mert pár hónapig le kell mondani a szexről, akkor talán jobb is, ha megy, ilyen "apukára" nem lenne szükségetek.

2013. febr. 20. 05:39
 25/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó!Végre vaktatji megértette mit írok! :)

Megpróbálok nem agyalni ilyenen,lekötöm mapam valamivel aztán csak jobb lesz.

2013. febr. 20. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!