A védőnő a szülés után meddig fog zaklatni? és előtte?
Arra gondolok,hogy majd járkálni fog hozzánk ellenőrzésre?Nekem alapból nem szimpatikus amúgy..nem akarom kínálgatni teával,kávéval stb.!:)
A nővérem 2 gyermeket,nevel,úgyis őt fogom kérdezni ha elakadok valamiben!
17h
Nekem kb. normális a védőnőm, de még a héten fog jönni először (és a szülésig gondolom utoljára). Nekem minden hónapban kellett mennem gondozásra, nem piszkált, ha kérdeztem válaszolt. És sem fogom kínálgatni. És az étkezőben ültetem le.
32 h
Nekünk nagyon aranyos védőnénink van. Minden hónapban mentem hozzá 1x, most vagyok 38. hetes, már nem kell többet mennem.
Ő kétszer jött hozzánk egész idő alatt, másodszorra mikor a babacsomaggal kapcsolatos anyagot hozta, amit én kértem.
Egy alkalommal sem volt kioktató, nem okoskodott, viszont kedvesen válaszolt a kérdéseimre. Amúgy teljesen fiatalos modern gondolkodású pedig 30 éve védőnő, igaz rendszeresen járnak továbbképzésekre, szóval nem a régi idők tapasztalata alapján dolgoznak.
Nekem semmi bajom az ő munkájukkal, az a dolguk, hogy segítsenek nekünk a babánkkal kapcsolatban, az meg, hogy megkínáltam üdítővel és édességgel míg nálunk volt nem egy nagy kunszt. És az Ő látogatása nélkül is mindig puccban van a házunk, én ilyen vagyok...
Előző vagyok, bocs de az előbb lemaradt a lényeg.
Úgy beszéltük meg a védőnővel, hogy a baba érkezése után előre megbeszélt időpontban fog jönni, telefonon egyeztet velem, tehát eszébe sem jutott, hogy váratlanul beállít, mert természetesen ő alkalmazkodik hozzánk.
És én szívesebben elfogadom az ő segítségét, tanácsait mint némely rokonomét.
Köszi szépen mindenkinek az infókat!
Hááát kicsit kiakadtam,hogy milyen sokáig és sűrűn jár(t) egyes helyekre!!!Na valahogy majd leterelem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!