Nem kivant terhesegnel, mikor kezdtel el megis orulni neki?
Nem volt tervezve reszemrol ez a baba. A ferjem szeretett volna apa lenni igy o nagyon boldog.
Vedekeztunk pharmatex+megszakitas igy egyutt (fog gatlot nem szedhetek).
22. hetben jarok es minnel nagyobb a hasam (meg nem reg kezdett letszani), annal rosszabbul erzem magam.
Mikor fog mindezz megvaltozni?
En 28 vagyok ferjem 32
Én nemrég pozitívat teszteltem. Mivel nem terveztünk babát, nagyon sírni kezdtem, hogy most mi lesz, nincs itt az ideje. Ez tartott kb 5 percig, aztán lenyugodtam és boldog voltam, hogy újra babánk lesz. Van már egy 3 éves kisfiunk. Szóval kb az 6. percben kezdtem örülni.
Az már más kérdés, hogy méhen kívüli volt, ezért mégsem lesz baba. :(
Ha a növekvő pocakod zavar, akkor a növekvő magzatod zavar. Ez szomorú!
A babád semmiről nem tehet és mégis egy olyan anya méhében kell fejlődnie, akinek minden porcikája tiltakozik ellene. Érzi ám a rezgéseid. Kezdj vele megbékélni, mert egy napon nagyon megbánod, hogy így éreztél iránta.
Ha az életedet siratod, ne aggódj! Simán élhetsz hasonlót, mint a baba előtt, csak egy kis logisztika kell hozzá.
Remélem, hogy hamarosan változni fog ez az érzés benned, bár ha az sem mozgatott pozitív irányba amikor először érezted... :( Talán majd ha megszületik és magadhoz öleled. Reméljük...
Ne aggódj, valóban az a gyakoribb, hogy amikor a baba már érezhetően mocorog, az anyuka már biztosan kötődik, de lehet, hogy ha megszületik, és meglátod, hogy mennyire végtelenül ártatlan, tiszta, illatos és picike, akkor már el sem tudod képzelni, hogy mi volt addig a gond.
Ne agyalj most ezen, csak engedd, hogy történjenek a dolgok a maguk rendje szerint. A természet, az ösztönök győzni fognak, ne félj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!