Ha nem tudtok aludni, mit csináltok kismamák?
Figyelt kérdés
37+3 hetes vagyok és nem tudok aludni szinte egész éjszaka, mit csináljak hogy másnap ne legyek hulla fáradt mert van itthon még két kicsi gyerekem és persze velük foglalkozni kell...van valami tuti tipp?2014. jan. 3. 00:43
1/9 anonim válasza:
Sajnos nincs tuti tippem.
Én a telefonon olvasgatok. Most éppen ettem (émelygés ellen... 9. hét)
Az első terhességnél csak az utolsó hetekben nem tudtam aludni. Most meg már egy hete.
Én azt tudom, ha csak fekszem az ágyban a sötétben, kipihentebb vagyok másnap. Csak ritkán bìrom ki, h ne olvassak a telefonon, akkor meg főleg kimegy az álom a szememből...
2/9 anonim válasza:
Azt akartam ìrni, hogy De csak ritkán bìrom ki...
3/9 anonim válasza:
Én is épp már a reggelimen is túl vagyok,pedig éjfél fele tudtam elaludni.
4/9 anonim válasza:
En amikor nemtudtam aludni megfoztem masnapra az ejjel, elkeszitettem reggelre a kavefozot, hogy mar csak bekelljen kapcsolni, vasaltam, tvztem a nappaliba, felmostam a konyhat.
5/9 anonim válasza:
Emlékszem, hogy a cool tvcsatornán megnéztem az összes sorozatot, majd azoknak az ismétlését is, kb. 6 óra el is telt így az éjszakából, utána pedig fel is keltem, mert menni kellett ugye reggel dolgozni. Kegyetlen időszak volt. Azonban kaptam cserébe egy nagyon jól alvó babát. :)
6/9 anonim válasza:
Virrasztok az ágyban a sötétben... Néha vannak jobb éjszakák, akkor tudnék aludni, de a másfél évesem fél 6-kor kel, így én is. Éjjel simán virrasztok 3-4 órákat a terhesség eleje óta (22 hetes), az előző terhességnél nem volt ilyen, akkor jól aludtam. Remélem legalább a baba jól fog majd aludni, mert a fiam nagyon rossz alvó születése óta.
7/9 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok vele.Van,hogy hajnal 3-4körül tudok csak elaludni,söt a baba legtöbbször éjszaka aktív.Pont akkor kezdd el mocorogni mikor végre el tudnék aludni.Szoktam viccelödni,hogy ha meg lesz a baba szerintem még állva is alszok a sok éjszakázás után :)
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Az lemaradt,hogy 36hetes vagyok.
Kitartás már nem sok van hátra :)
9/9 piroska és a farkas válasza:
Gyakorikérdéseket olvasgatok a paplan alatt :)hetek óta mindig felébredek hajnali 3-kor, és 6-ig nem tudok visszaaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!