Veszélyeztetett kismamák, akik egész nap otthon vagytok, mit csináltok?
Miért vagy veszélyeztetett?
Én is az voltam a 16.hétig,szörnyű volt.
Nekem is Tv,olvasás,1x1 nagyobb séta.Az volt a szerencsém,h a másik munkahelyem egy edzőterem volt,ahova 3 órákra betudtam menni dolgozni (ülőmunka).Fokozatosan elkezdtem erősíteni futópadon (gyalóglás).Most már eljárkálok 2-3 hete kismamajógára is,ott lehet ismerkedni.
Én kezdetektől a végéog veszélyeztetet voltam, 3-as ikrekkel.
Feküdtem, feküdtem, feküdtem.....
Olvastam, TV-tem, aludtam, vagy csak zenét halgattam és álmodoztam a jövőről. :)
Nyugi ki lehet bírni. Pihenj, mert ha megszületik a baba pöröghetsz ezerrel.
22 hetes vagyok, két hete vagyok itthon :) szerencsére bajom nincs, nem azért kellett itthon maradni, így pakolászni tudok, amennyit elbír a testem, meg tenni-venni, hát én egyelőre nagyon élvezem :) lassan megyünk nyaralni, aztán vásárlásokat tervezek, olvasok, megyek anyuékhoz néha, nyaralás után szinte mindig ott leszek.
főzni is szoktam, sok sorozatot nézek, azokat amúgy is nagyon szeretem. tanulok is. persze amit tudok, fekve csinálok, pl. a netezést, és általában ebéd után szundítok is egyet!
szerintem ez az idő jó pl. nyelvtanulásra, vagy annak a szinten tartására, illetve barátnőket is lehet áthívni egy.egy kávéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!