Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33. héten járó kismamák, hogy...

33. héten járó kismamák, hogy vagytok, miket csináltok, kész vagytok mindennel?

Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 07:33
 1/7 anonim ***** válasza:
még csak a baba ruhák vannak kimosva kivasalva elrakva, kiságy már megvan de még darabokba! Meg most találtuk ki hogy festetni is akarunk!! Én most a vége felé több házimunkát végzek mint az elején tedtem!!!
2013. júl. 12. 08:20
 2/7 Lues ***** válasza:
Bár én a 34. hétben járok, de... A ruhácskák nagy rész már ki van mosva, vasalva, de még van vagy 3 adag. :) Kiságy nálunk is darabokban van. A falak díszítése meg még sehol sem jár. Minden nap csinálgatok valamit, de lassan haladok, mert hamar elfáradok. Ráadásul nem hanyagolhatom el a főzést, takarítást sem. Kedves Kérdező te hogy állsz? :)
2013. júl. 12. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam már szinte minden kész!!!Ruhák mosva vasalva!Babaágy összerakva előkészítve,szoba kifestve,babakocsi 2 napja meglett véve,még csak 1 szekrényt kell a helyére rakni és egy falat díszíteni!Meg akartam mindent csinálni időre mert sokat keményedik már a hasam és elég gyorsan elfáradok!Pedig nem híztam sokat és nincs nagy hasam sem de valahogy ez a 2.-ik terhesség nehezebb mint az első volt!!!
2013. júl. 12. 09:34
 4/7 Judyt77 ***** válasza:
Szia! Én ugyan a 30. hétben járok, de: kisszoba kifestve, babaágy összerakva, ruhák, pelusok, babakád, babakocsi, sólámpa éjjeli fénynek megvéve.Még ki kell mosnom mindent. Én gyerekruhát tuti nem vasalok! És hiányzik a fal díszítése és néhány apróság. Meg majd össze kell készíteni, amit a kórházba viszek. Ennyi. Nagyon jó érzés! :-) Kérdező, te hogy állsz? Ne stresszelj, de azért állj neki! ;-)
2013. júl. 12. 10:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Mi kifestettük a kisszobát, ruhák kimosva, de nem fogom vasalni őket szerintem. A kiságy darabokban, a pelenkázó készen áll. A kádra még várni kell, a babakocsit ki kell tisztítanom, a falakat díszíteni, egy szekrényre még várunk, utána abba be kell pakolnom a mi ruháinkat, a másikba (amibe most a mieink vannak) meg a babáért, a gyógyszertári dolgokat még be kell szerezni, még pelenkát is kell vennem, a textilpelenkákat ki kell mosnom, vasalnom.

Te jó ég, azt hittem, hogy már tök jól állok, de ez még rengeteg feladat.

Sajna ma mondta az orvos, hogy nyílik a méhszájam, szóval, óvatosan kell csinálnom innentől, de majd kérek egy kis segítséget barátnőmtől.

Köszi, hogy írtatok! Boldog babavárást mindenkinek!

2013. júl. 12. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Elég sok mindenünk megvan már, mert a harmadik baba jön.

Ami viszont még kéne: mérleg, babakocsi, biztonsági fürdető a kádba, új töltet szopipárnába, új textil pelusok, gyógyszertári dolgok, szülőszobás dolgok.

A tesókat hétvégén átköltöztetjük egy nagyobb szobába, és az eddigi szobájukból babaszobát kell csinálni. A pelenkázó komód tetejét vissza kell szerelni.

A kisruhákat 44-estől 62-esig elkészítettem, jövő héten mindet kimosom, kivasalom. Olyan vagyok, mint a legtöbb kismama: úgy érzem, hogy ha a babaruhák készen vannak, akkor én is jól állok már a készülődéssel. :D Én sem rajongok amúgy a vasalásért, de az embert megnyugtatja, ha az újszülött közvetlen környezete minél sterilebb, és a vasaló a legtöbb bacit kinyírja, meg aztán minek a sok szép holmi, ha gyűrötten adom utána a kicsire.

Elég lassú vagyok, fáradékony, pihenés híjján sokat keményedek. Bevallom, baromira érzékeny is vagyok újra, simán el tudom bármikor bőgni magamat. Igyekszem türelmesnek és erősnek lenni, mert a nagytesók is kicsik még, itthon vannak velem, a férjem meg késő este jár haza.

jó babavárást mindenkinek!

2013. júl. 12. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Szió!

Mi már kifestettük a kis szobát, meg van a kiságy összevan rakva mellette a pelenkázószekrény is . A baba ruhák kimosva . A kiságyba a matrac , ágyneműhúzat, falra diszités még nincs meg és egyéb kisebb dolgokat még megkell venni jah meg a babakocsi sincs még meg :)

2013. júl. 13. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!