A barátnőm nem tudja kire bízni a cicáját, engem kérdezett meg, hogy tudom -e vállalni. Baj lehet belőle?
22 hetes vagyok, barátnőm elutazik egy hétre anyukájához karácsonyra...
tavaly ő vigyázott 2 hétig az én cicámra karácsonykor, és nagyon szívesen segítené neki, de negativ vagyok toxoplasmára eddig.. a párom allergiás a macskákra, ezért az én cicám már régen az anyukájánál van...
te mit tennél a helyemben?
Nem a toxo miatt utasítanám el. Én 20 hetes terhes vagyok, van macskám, és én is negatív vagyok toxora.
Viszont a párom nem allergiás a cicákra szerencsére:)
Szóval én elmondanám, hogy egy hétre nem tudod vállalni a párod miatt, mert allergiás. Még egy-két nap okés lehet, de egy hét egy allergiásnak kínzás gondolom:)
Ezt csak megérti a barátánőd. A terhességedre nem veszélyes, mert gondolom mindig mosnál kezet.
Szinte biztos, hogy semmi bajod nem lenne, de szerintem "szinte biztos"-ra az ember terhesen nem vállal be egy ilyen szívességet. :)
Ritkán utasítom vissza ha megkérnek valamire, de ebben az esetben egyértelműen ezt tenném.
Amúgy benti macska?
Igen, benti cica, egészséges, rendszeresen féreg hajtott, oltott, bolhátlan...
A párom amúgy rábólintott, de nem tudom, kicsit hezitálok, mert nagyon szeretném viszonozni a tavalyi segítséget és mert szeretem ezt a cicát és február óta nincs cicám :( Tudom, hogy most sokkal fontosabb az elővigyázatosság, de valahogy nem tudom, hogy hogy döntsek... Azért köszönöm a válaszokat
El kell döntened, hogy neked mi a fontos.
A baba egészsége vagy a macska.
Én azonnal nemet mondtam volna a helyedben. Akarsz a terhességed elkövetkezendő heteiben stresszelni a lehetséges következmény miatt?
5ös vagyok.
"A stressz szerintem többet árt, mint egy macska."
Maximálisan egyetértek. Viszont csak ismételni tudom magam. Én nem vállalnám, de HA úgy döntesz, hogy vállalod, akkor utána ezen egyáltalám ne aggódj. Egy benti macskától annyi esélyed van elkapni, mint akárhonnan máshonnan... Csak én magamról tudom, hogy aggódós vagyok, ezért nem vállalnám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!