Mennyi idő után érdemes babát vállalni?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik szeretnék babát főleg azért mert már az idő is sürget.Menyit várjak ezzel?Ha mondjuk a srác is belemenne mégis mi az amig várni kellene?Tusom,hogy előbb meg kell ismerni a másikat és csak utána ami lehet akár több év is de az sok idő.2013. júl. 3. 22:40
1/14 anonim válasza:
Szerintem akkor, amikor már nem úgy beszélsz róla, hogy "egy srác", hanem a társadnak, párodnak érzed. Kinek-mennyi idő. Csak azért nem csinálnék gyereket "egy sráccal", mert sürget az idő.
3/14 A kérdező kommentje:
Értem,csak mert hallottam olyat is,hogy pár hónap után babát vállaltak és a mai napig együtt vannak.Tudom ez ritka,hogy ilyen gyorsan vállaljon valaki gyereket.
2013. júl. 3. 22:45
4/14 A kérdező kommentje:
31
2013. júl. 3. 22:45
5/14 anonim válasza:
Mi az, hogy mar az ido is surget???
Egy dologra tudok gondolni, hogy lejar a biologiai orad es azert.... viszont a irasod alapjan nem tunsz tobbnek 15-nel....!!!
Kifejtened bovebben a dolgot? Mert igy azt mondodm ilyen felfogassal Ne vallalj gyereket! Egyeblent az ido reszlet kerdes....!
6/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretnénk 40 felett szülni és mivel szeretnénk 2 babát és nagyobb korkülönbséggel így sajnos közel lennék a korhoz ha éveket várnánk az első gyerekkel.Erre mondtam,hogy sürget az idő,meg szeretnék már babát
2013. júl. 3. 22:50
7/14 anonim válasza:
Fura de ahogy írsz a szövegkörnyezet és a stílusod is,egy 16 éves lányra utal...
31 évesen azért lehetne több eszed!
8/14 A kérdező kommentje:
A volt páromnak nem lehetett gyereke de nem is akart.Én nagyon szerettem volna évekig így éltünk talán azért is érzem azt,hogy nem szeretnék sokat várni vártam eleget már:(
2013. júl. 3. 23:02
9/14 anonim válasza:
Amint összeházasodtatok, rögtön. Én házasság nélkül nem szülnék, nekem fontos, hogy az illető elkötelezze magát mellettem.
10/14 anonim válasza:
Szia. Az en tortenetem roviden: volt egy 7 eves kapcsolatom 21-28 eves koromig amibol nem hogy gyerek, de meg eljegyzes sem szuletett. En 25 eves korom ota amugy keszen erzem magam, hogy anya legyek. Utana volt egy borzaszto 1 eves kapcsolatom. Kozben egy kurzuson megismertem egy sracot akivel fel evig nagyon jo baratok voltunk, megismertem eleg jol. A rossz 1 eves kapcsolatomnak veget vetettem es ezzel a sraccal kezdtunk kozelebb kerulni es hat az elso csoktol szamitva kb 1 honap mulva becsuszott a baba. Egyikunk sem akarta elvetetni, osszekoltoztunk es azt mondhatom jobb partnerem meg sosem volt es egyaltalan nem banom hogy igy alakult. En 30 leszek mire a pici megszuletik es alig varjuk :) 27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!