Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hét hónapos terhesen be lehet...

Hét hónapos terhesen be lehet vállalni egy külföldi nyaralást?

Figyelt kérdés

Összegyűlt annyi spórolt pénz, hogy el tudjam vinni a feleségemet Párizsba, vagy Rómába, de nem tudom, hogy állapotosan ez mennyire jó ötlet.

Egyébként nem veszélyeztetett terhes.

2013. ápr. 15. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ha jól érzi magát akkor simán.

Kétlányos 36hkm.

2013. ápr. 15. 15:18
 2/11 Jégtánc ***** válasza:
83%
Ha repülővel mentek,arra figyeljetek hogy legyen nála orvosi igazolás hogy repülhet.
2013. ápr. 15. 15:20
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
ha nem nagyon parázós, és jól van, simán:) van, aki kicsit többet aggódik, egy olyan kismama lehet nem örülne neki, szívesebben maradna otthon, de csak azért, mert 7 hónapos, ég elmehettek pár napra!
2013. ápr. 15. 15:21
 4/11 A kérdező kommentje:

A parázástól igen messze áll, annyi szent!

Na, köszönöm, már alig várom, hogy felvessem az ötletet, nagyon fog örülni.

2013. ápr. 15. 15:25
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Én már nem repltem volna szivesen,Busszal meg pocak nélkül is kegyetlenség.

Én inkább jövő nyárra tartogatnám,babára meg vigyázhatnénak addig a nagyszülők,vagy aki tud.

2013. ápr. 15. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Mi Horvátországba megyünk, 7 hónapos leszek addigra, tavaly előtt Szilvásváradon voltunk,5 hónapos voltam.Felmentünk az ősember barlanghoz is, ugye gyalog a hegyre,kb. 1 kilométer. Semmi baj nem volt előző terhességemnél se, autóval voltunk, most is azzal megyünk.Nem látom akadályát.Orvos, kórház mindenhol van.Alig várom.
2013. ápr. 15. 15:35
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
Beszéld meg vele. Személy szerint én nem mentem volna.
2013. ápr. 15. 15:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem mentünk tavaly és az idén sem megyünk (mindkét nyáron 7-8 hós állapotos leszek).

Ha történne bármi, amit gondolom Ti sem szeretnétek - nem lenne szerencsés megismerni a francia vagy az olasz PIC-et, lehet, hogy nem csak a spórolt pénz menne rá.

2013. ápr. 15. 17:30
 9/11 anonim ***** válasza:
7 hónaposan megyünk Majorkára én személy szerint nagyon várom. Most félidősen Barcelonába repülünk. Ha valaki szeret utazni és nem parás akkor miért ne. csak legyen nálatok orvosi igazolás és kössetek jó biztosítást, akkor nem lehet baj. Azt se felejtsük el, hogy külföldön lehet jobb a betegápolás >-)
2013. ápr. 15. 20:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Majorka :D
2013. ápr. 15. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!