Hány éves kortól "nem korai" szülni?
Figyelt kérdés
Szerintetek?2013. dec. 12. 12:51
21/37 anonim válasza:
Számomra 23 éves kortól. De ez nyilván mindenkinek más.
22/37 anonim válasza:
Nem biztos állás kell, hanem biztos munkaerőpiaci pozíció.
Aki képzett, jó szakember, megfelelő tapasztalattal, az állás elvesztése esetén is gyorsan talál magának munkát.
23/37 anonim válasza:
igen, nagyon jól mondtad utolsó hozzászóló, pontosan erre gondoltam az alatt, hogy ne tömeg cikk legyen valaki :)
24/37 anonim válasza:
#13. Egy 17 éves mit tud felmutatni? Mire vállal gyereket? (tervezett gyerekre gondoltam)
25/37 anonim válasza:
22-es én pedig rosszul választottam és tömeg cikk vagyok és nem egyszerűen találnék munkát! Ezzel még jó páran így vannak ma Magyarországon... gondolod akkor ezeknek az embereknek nem kellene gyermeket vállalniuk????
27/37 anonim válasza:
Jelentkeze én is a lepontozásra...párommal 19-20 évesen vállaltunk babát! Neki meg volt már akkor a munkája,együtt éltünk stb.. Az én sorsom pedig hát...úgy alakult, hogy be kellett feküdni a kórházba, azután mentem volna vizsgázni, de pont azon a napon szültem, szóval még mindig ott a pótvizsga lehetősége! Egyébként párom szakmája földmérő, mégsem tudott állást kapni az egész országban ebben a szakmában!
28/37 anonim válasza:
25-ös, ha tömeg cikk vagy, és nehezen találsz munkát, de a férjed/párod nem tömeg cikk és van munkája akkor nyugodtan vállalj gyereket. Ha mindkettőtök tömeg cikk, és nincs biztos állásotok, és nem milliomosok a szüleitek, akkor ne vállaljatok, hanem előtte fordíts még 2 évet és kb. 150.000 Ft-ot egy olyan szakma elsajátítására amivel nem leszel tömeg cikk.
29/37 anonim válasza:
#27. Hát, ha sima szakközepet végzett földmérő, akkor tényleg nincs munka nekik az utóbbi 4-5 évben. A nagyobb, korábban befutott cégek tudtak talponmaradni. Az én férjem földmérő-térinformatikus mérnök, nekik már tágabb a mozgástér.
30/37 anonim válasza:
a munkaerőpiaci pozíció nem azt jelenti hogy olyat szakmát tanulj amiből egy sincs az országba de kereslet sincs rá mint az aranybányász :) hanem hogy felismerd mi az amit kevesen csinálnak de szükség van rá. Tanulmányi tanácsadóknál, gazdasági szaklapoknál lehet tájékozódni a kérdésben. És persze nagyon fontos a nyelv. Ma már nyelvismeret nélkül wc-re sem engednek be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!