Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány éves kortól "nem korai"...

Hány éves kortól "nem korai" szülni?

Figyelt kérdés
Szerintetek?
2013. dec. 12. 12:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Számomra 23 éves kortól. De ez nyilván mindenkinek más.
2013. dec. 12. 17:11
 22/37 anonim ***** válasza:

Nem biztos állás kell, hanem biztos munkaerőpiaci pozíció.

Aki képzett, jó szakember, megfelelő tapasztalattal, az állás elvesztése esetén is gyorsan talál magának munkát.

2013. dec. 12. 18:30
 23/37 anonim ***** válasza:
igen, nagyon jól mondtad utolsó hozzászóló, pontosan erre gondoltam az alatt, hogy ne tömeg cikk legyen valaki :)
2013. dec. 12. 18:51
 24/37 anonim ***** válasza:
#13. Egy 17 éves mit tud felmutatni? Mire vállal gyereket? (tervezett gyerekre gondoltam)
2013. dec. 12. 20:09
 25/37 anonim ***** válasza:
22-es én pedig rosszul választottam és tömeg cikk vagyok és nem egyszerűen találnék munkát! Ezzel még jó páran így vannak ma Magyarországon... gondolod akkor ezeknek az embereknek nem kellene gyermeket vállalniuk????
2013. dec. 13. 07:54
 26/37 anonim ***** válasza:
10-es voltam egyébként
2013. dec. 13. 07:55
 27/37 anonim ***** válasza:
Jelentkeze én is a lepontozásra...párommal 19-20 évesen vállaltunk babát! Neki meg volt már akkor a munkája,együtt éltünk stb.. Az én sorsom pedig hát...úgy alakult, hogy be kellett feküdni a kórházba, azután mentem volna vizsgázni, de pont azon a napon szültem, szóval még mindig ott a pótvizsga lehetősége! Egyébként párom szakmája földmérő, mégsem tudott állást kapni az egész országban ebben a szakmában!
2013. dec. 13. 08:33
 28/37 anonim ***** válasza:
25-ös, ha tömeg cikk vagy, és nehezen találsz munkát, de a férjed/párod nem tömeg cikk és van munkája akkor nyugodtan vállalj gyereket. Ha mindkettőtök tömeg cikk, és nincs biztos állásotok, és nem milliomosok a szüleitek, akkor ne vállaljatok, hanem előtte fordíts még 2 évet és kb. 150.000 Ft-ot egy olyan szakma elsajátítására amivel nem leszel tömeg cikk.
2013. dec. 13. 09:35
 29/37 anonim ***** válasza:
#27. Hát, ha sima szakközepet végzett földmérő, akkor tényleg nincs munka nekik az utóbbi 4-5 évben. A nagyobb, korábban befutott cégek tudtak talponmaradni. Az én férjem földmérő-térinformatikus mérnök, nekik már tágabb a mozgástér.
2013. dec. 13. 10:05
 30/37 anonim ***** válasza:
a munkaerőpiaci pozíció nem azt jelenti hogy olyat szakmát tanulj amiből egy sincs az országba de kereslet sincs rá mint az aranybányász :) hanem hogy felismerd mi az amit kevesen csinálnak de szükség van rá. Tanulmányi tanácsadóknál, gazdasági szaklapoknál lehet tájékozódni a kérdésben. És persze nagyon fontos a nyelv. Ma már nyelvismeret nélkül wc-re sem engednek be!
2013. dec. 13. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!