A Humana 6 hós kortól adható gyümölcsjoghurtját tényleg oda merjem adni a 7 hós kisfiamnak? Nem korai?
Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 17:03
1/6 anonim válasza:
Oda adhatod nyugodtan!
Nekem ma 10 hónapos a kisfiam.Kb 1 hónapja adok neki.Nagyon imádja,de egy evésre megeszik 4 kis pohárral.Csak elég drága,és ez csak egyszeri étkezés!
2/6 anonim válasza:
Várj még vele míg 9 hós nem lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Mert mindenütt azt olvasom, hogy joghurtot ne adjunk 8 hós korától hamarabb, és szerintem ez is ugyanolyan joghurt, csak ezen az van, hogy 6 hós kortól adható. Ezért vagyok bizonytalan. Egyébként ajándékba kaptuk, nem én vettem.
2010. okt. 8. 18:22
6/6 anonim válasza:
6 hótól adható. hidd el csak olyat írnak rá, ami tuti biztos, még ha 5 hósan adnád neki sem történne semmi. ráadásul a te fiad 7 hós. akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!