Hány hónapos kortól szabad a babát ültetni babakocsiban? Jövőhét csütörtökön lesz 7 hónapos. Gondoltam ne csak mindig feküdjön a kocsiban. Korai még? Vagy megpróbáljam egy kis időre? Több fokba dönthető a babakocsi.
Hány hónapos kortól szabad a babát ültetni babakocsiban?
Jövőhét csütörtökön lesz 7 hónapos.Gondoltam ne csak mindig feküdjön a kocsiban.Korai még?Vagy megpróbáljam egy kis időre?Több fokba dönthető a babakocsi.
A babakocsiban húzza fel magát.Itthon is szokott üldögélni,de mőgé szoktam tenni egy párnácskát.Volt,hogy már pár percig elült magától egyedül.
Kipróbálom a babakocsiba,végül is,ha kényelmetlen neki lefektetem.
En csak akkor ultettem, amikor mar magatol felult egyebkent is es meg is tartotta magat. Korabban nem akartam olyan dolgot csinaltatni vele, amire magatol nem kepes.
Igaz, o mar hat honapos kora elott felult.
Kisfiam 7 hetes koráig viselte el a mózest. Utána kénytelenek voltuk a babakocsi bébihordóját használni sétákhoz, hogy kilásson belőle. Aztán a sport részt kezdtük el használni kb. 6 hónapos korától, természetesen a háttámlája meg volt döntve, de csak abban maradt nyugton.
Egyetértek az egyik előttem szólóval, már elég erős a gerince ahhoz, hogy beleültesd a sport kocsiba, ha még nem ül stabilan, akkor döntve legyen a háttámlája. De tényleg nagyon nyugis lehet a babád, hogy eddig bírta, le a kalappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!