14 hetes kismami vagyok, elért a nátha. Mit tegyek, milyen praktikák vannak orrdugulás ellen? Ha be vagyok dugulva, akkor nem tudok aludni se, mert a számon nem "tudok" levegőt venni.
nekem a "vietnami" balzsam segített,vagy a "nozi"
de alternatív módszer:kamillával inhalálni.
sokat szellőztess és kicsit legyen párásabb a levegő,hiszen ha túl száraz még nehezebb lélegezni
Utolsó vagyok:
Meg sok sok mézes tea... :)
Szia!
Sokat szellőztess, illóolajat párologtass, elsősorban eukaliptuszt, levendulát, teafaolajat, kamillát - tisztítja a levegőt.
Kismamáknak a mentolos (kámforos) illóolajat és ezt tartalmazó készítményt nem lehet használni. Persze itt nem a mentolos fogkrémre kell gondolni, de pl. a mentoltartalmuk miatt nem lehet sok izomlazítót használni kismamaként.
Ha úgy érzed, hogy kezd letapadni, akkor vágj ketté egy vöröshagymát, dobd be a mikróba fél-egy percre, tekerd zsebkendőbe (vagy textilpelusba) és rakd az arcodra.
Napi max. 1000 mg c-vitamint szedj, a legjobb, ha lassan szívódót reggel-este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!