Mikor jött neked az orrdugulás? 19 hetes vagyok, de már feküdni, aludni sem bírok, annyira nem kapok levegőt?
Figyelt kérdés
Első terhességem alatt csak a 30. hét után valamikor kezdődött az orrdugulás, nehéz légzés. Most, már vagy 1 hete szenvedek :( Nem tudom, mi lesz így még a végéig????? Neten annyit írtak róla, hogy a sok c-vitamin segíthet. Mondjuk, nem írták mennyi a sok, mindegy, szedem és eszem a gyümölcsöket is, de egyelőre semmi változás?
Volt valakinek még ilyen korán? Javulhat még? Sőt, mióta dugul az orrom, a fejem is nagyon fáj, erről is azt írta, hogy az egyre több keringő vér a szervezetben, az okozza.
2011. máj. 21. 18:58
1/1 anonim válasza:
Most vagyok 23 hetes, de nekem már legalább 10 hete van ilyesmi problémám, ezen kívül sokat tüsszögök, olyasmi mintha allergiás lennék. A védőnő azt mondta, hogy ilyenkor száraz az orrnyálkahártya és ráadásul még a lakásban is elég száraz a levegő. Segíthet víz párologtatása a lakásban és hatóanyag nélküli orrcsepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!