Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van ha pár napig alig...

Mi van ha pár napig alig érzem a rugdosást?

Figyelt kérdés
Pár napja begyulladt a vesém, be is görcsölt, aztán az urológus szemicilint írta fel, harmadik napja szedem, de a babó mozgását a görcs óta nem nagyon érzem. Mindenki azt mondja, ne aggódjak, de én aggódom, mert eddig naponta vagy 6-szor is rugdalózott. Most hétvége van, azt sem tudom hova fordulhatnék.
2009. nov. 21. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:

szia!

Ügyelet minden kórházban van. szerintem semmi gond nincs, mert a babák nem minden nap ugyanolyan intenzitással rugdosnak. Vannak napok, hogy ők is lazsálnak odabent egy kicsit. 2 fontos dolog! 1. igyál/egyél valamit és utána figyeld meg, hogy mit csinál! Ha akkor mozog, minden oké

2. Ha beigazolódik, hogy minden oké, érdemes lenne egy bébiszívhang-figyelőt beszerezned, különösen parás kismamiknak ajánlott!:)

2009. nov. 21. 13:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már gondolkoztam rajta, azt hiszem ezt meg is teszem, ahogy tudom. Most ettem narancsot meg mandarint, de semmi. Kaja után szokott rugdosni, de most nem érzem... :(
2009. nov. 21. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Csokit egyél, vagy kólát is ihatsz. Az édestől fel szoktak élénkülni. Hány hetesek vagytok? Én ha az oldalamra fordulok, akkor szinte mindig elkezd mocorogni.
2009. nov. 21. 17:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap este végre megmoccant, és ma egész délelőtt ficánkolt!!Én úgy megnyugodtam!!! Néha akkorát rúg, hogy szinte már kellemetlen, de olyan boldoggá tesz vele. Édességet nem nagyon ehetek, mert így is rám szólt a dokim, hogy túl sokat híztam, pedig soványan indultam, most a 26. héten vagyunk és 11 kg jött fel. De a lényeg hogy a kicsilány jól van. És lehet hogy beszerzek a szívhang-figyelőt. Köszi Nektek a megnyugtatást! BOldog babavárást!
2009. nov. 22. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!