Ha fekszem, általában nagyon alul érzem a rugdosást, ott kicsit kellemetlen. Ha ülök, akkor meg oldalt a köldököm irányában. Most akkor ez hogy lehet? Hogy fekszik a baba? Vagy mindig forog?
Figyelt kérdés
22hetes kismama2009. aug. 30. 17:32
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy amit lent érzel az nem rugdosás, hanem boxolás. :) Nekem is ezt csinálja, a 4d uh-n mondta a doki, hogy felül érzem a rúgásokat, alul meg boxol. És ráadásul jó erősen! Néha majdnem bepisilek annyira. Nem hittem volna, hogy ezt a kezével csinálja. :)
2/2 anonim válasza:
Ha lefexem, én is lent érzem a mocorgást, és van hogy megijedek tőle:) Szerintem is boxol, mert elég intenzív:) 21 hétben vagyok, Apa idáig nem nagyon érezte a kezével, de ma ahogy délután pihentem és tévéztem, a távirányitó a hasamon maradt. Nemsokáig, mert arra lettem figyelmes, hogy mozog a távirányító és le is esett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!