7 hónapos kismama vagyok, napközben egyre többször érzem, hogy elnehezül a hasam, a baba nagyon "lehúzza". Mit tehetnék hogy ne legyen ennyire kellemetlen érzés?
Szia! Bár én még csak a 6. hónapban vagyok, de azt javasolnám neked, amit én is tenni fogok, vegyél hastartó pántot, állítólag az anita a legjobb, fene tudja, de semmiképpen nem keverendő a bandázzsal vagy a hasleszorítóval.
Szerintem olcsóbban megúszod vaterán teszveszen, ha használtat veszel. Jó vadászatot!
Ui: Mint mondtam csak a 6. hónapban járok és első baba, de szerintem az éjszakai ébredésekkel nem fogsz tudni mit kezdeni, maximum annyit, hogy ne egyél, igyál, tegyél olyat, ami éjszaka felpörgetheti a kismanót :)
köszi kifogom próbálni,azt miből tudom megállapítani,hogy mekkora méret kell?
36 és 38 között hezitálok,gondolom,ha túl kicsi nem ér össze,és szorít,ha túl nagy meg nem tart...
nem eszem,lehet pont ez a baj,napközben evés után ficánkol ennyire...örül :)...majd megnyugszik
délután 5kor eszek utoljára,mert mindig égett a gyomrom,viszont így volt,hogy éjfélkor korgott a gyomrom
előfordulhat,hogy éhes a babó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!