Második babámat várom, a fiam 2,5 éves vissza van egy hónap. Ma kibuktam úgy érzem nincs türelmem a fiamhoz, megijedtem, hogy nem fogom bírni. Van, volt így más is?
nekem 10 napom van vissza és 3 éves a lányom..Nekem most már annyi szerencsém van,hogy 2 hetente oviban van.Most a 7en megy aztán jövő 7en nem,mert 6 km innen az ovi és én nem tudom hogyan elvinni így..Úgyhogy teljesen megértelek..
Ki fogod bírni,nyugi..Próbáld meg apával elküldeni sétálni amikor ő otthon van és pihenj egyet..nem fontos csillogni villogni a lakásnak..Ha fáradt vagy pihenj..Én délelőtt főzök,mosógépet indítok,teregetek,takarítok,délután pedig pihenek..Este ha elaludt a lányom akkor elmosogatom ami vacsikor maradt koszos edény,összepakolok és ismét pihi..
Legyél türelmes mert ha feszült vagy azt a pocaklakód is megérzi..
Kitartás!!
38+4hkm..
üdv a csapatban! Én is nagyon szégyellem, mikor nincs türelmem a 22 hós fiamhoz, néha megijedek, mi lesz, ha kettő lesz. Néha a sírás is rámjön, ha eszembe jut. Aztán reggel megint új szemszögből látok mindent:)
1 gyerekes, 35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!